Όλο το διαδίκτυο αποθέωσε τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου τόλμησε και είπε όσα δεν μπόρεσε κανείς

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Το παιδί μου γι’ αυτούς είναι μόνο ένας αριθμός»

Η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Ο άγριος τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η άτυχη φοιτήτρια είχε βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη χώρα και είχε προκαλέσει την οργή των πολιτών. Η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε η Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο δυστύχημα στα Τέμπη, στους νόμους, στις ευθύνες όλων.

«Ήρθε ένα βράδυ να φύγει το παιδί μου με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κι από πίσω υπάρχει ένα σύστημα που τους ξεπλένει. Δεν έχουμε νόμους. Η κάθε ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται. Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας εδώ και τώρα, αργήσαμε, πολύ αργήσαμε. Μην επαναπαυόμαστε», είπε αρχικά η κα Κούλα Αρμουτίδου.

«Ας έρθουν στο δικό μου το σπίτι, στη δικιά μου την οικογένεια, που δεν ήρθε ένας από αυτά τα λαμόγια…», φώναξε η κα Κούλα Αρμουτίδου.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, κος Γιάννης Τοπαλούδης, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» και αναφέρθηκε επίσης στις ποινές που ισχύουν στην Ελλάδα.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, κος Γιάννης Τοπαλούδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» και αναφέρθηκε επίσης στις ποινές που ισχύουν στην Ελλάδα

Related posts

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά

Έρχεται ακpαίος σεισμός και στην Ελλάδα; Η προειδοποίnση Έλληνα σεıσμολόγου – «Θα είναι μεγασεισμός “τέpας”»