Όλοι κλαίνε με την είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα για την Κέιτ Μίντλετον μετά την ασθένεια

by Maria Giannoutsou
Όλοι κλαίνε με την είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα για την Κέιτ Μίντλετον μετά την ασθένεια

Η Κέιτ Μίντλετον παλεύει να επικρατήσει έναντι του καρκίνου, με άπαντες να περιμένουν τα θετικά να έρθουν για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και μία είδηση να έρχεται υπέρ της, δείχνοντας το πιο ευαίσθητο πρόσωπό της.

Μια από τις πιο στενές κολλητές της πριγκίπισσας προήχθη σε κορυφαίο ρόλο αφού παρέμεινε στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας της για τον καρκίνο. Η Natasha Archer, στο παρελθόν PA και προσωπική στυλίστρια της Kate, έχει διοριστεί ως ανώτερη ιδιωτική στελέχη βοηθός του ζευγαριού. Η είδηση ​​προέκυψε αφού η κορυφαία βοηθός του παλατιού ενημέρωσε τη σελίδα της στο LinkedIn για να αντικατοπτρίζει το κύρος του νέου ρόλου της.

Η Κέιτ δεν ξεχνά και το απέδειξε
Εκτός από το να μεταφέρει τα ρούχα και τις αποσκευές της Κέιτ στις βασιλικές περιοδείες, η 36χρονη φέρεται να έχει αποδειχθεί «πυλώνας δύναμης» για την οικογένεια τους τελευταίους μήνες. Εθεάθη να φεύγει από την κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο αφού επισκέφθηκε την Κέιτ κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην κοιλιά της.

Φαίνεται ότι η Νατάσα βοήθησε την Κέιτ να ταξιδεύει από και προς τα ραντεβού στο νοσοκομείο. Η PA έχει δουλέψει με την πριγκίπισσα για 17 χρόνια πριν καν παντρευτεί με τον Ουίλιαμ, και υπήρξε πιστή φίλη και βοηθός της Kate.

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τα Χριστούγεννα, οπότε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πριν αποκαλύψει τον Μάρτιο ότι έκανε θεραπεία για μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου. Ενώ το Παλάτι αρχικά υποστήριξε ότι δεν θα επέστρεφε στις δημόσιες υποχρεώσεις παρά μόνο μετά το Πάσχα, δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα ξαναρχίσει να εργάζεται – με την Κέιτ να αποκαλύπτει ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο Trooping the Colour αυτό το Σάββατο (15/6).

Προτεινόμενα