Ολυμπιακοί Αγώνες: Πήραν το χάλκινο από Ρουμάνα αθλήτρια την ώρα που πανηγύριζε – Έξαλλη η Κομανέτσι

by Maria Giannoutsou
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πήραν το χάλκινο από Ρουμάνα αθλήτρια την ώρα που πανηγύριζε – Έξαλλη η Κομανέτσι

Ο λόγος για την Άνα Μπαρμπόσου, τη Ρουμάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία νόμιζε ότι είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, μόνο και μόνο για να της το πάρουν πίσω και να το δώσουν στη Τζόρνταν Τσάιλς από τις ΗΠΑ (πήραν και το ασημένιο με τη Σιμόν Μπάιλς), μετά από μια διόρθωση στη βαθμολογία.
Είναι 18 ετών και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι δεν θα τους ξεχάσει ποτέ. Αλλά όχι θετικά…

Σε μια τραγική εικόνα, η κάμερα πάει πάνω στη νεαρή, η οποία πανηγυρίζει με υψωμένη τη ρουμάνικη σημαία μόνο και μόνο για να γυρίσει στην οθόνη του κλειστού, να δει την αλλαγή στα μετάλλια και να βάλει τα κλάματα αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που της έκαναν.

Δείτε το βίντεο:

Τι της έκαναν ακριβώς; Οι κριτές ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας στο πρόγραμμα των ασκήσεων εδάφος της Τσάιλς από 5.8 στο 5.9 και έτσι η Αμερικάνα πέρασε και την Μπαρμπόσου και την συμπατριώτισσά της, Σαμπρίνα Βοϊνέα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και της Νάντιας Κομανέτσι.

Εδώ η αντίδραση της Τσάιλς:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι παίζουν με την ψυχική υγεία και τα συναισθήματα των αθλητών κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ας τους προστατέψουμε», έγραψε στο Twitter η κάτοχος των εννέα Ολυμπιακών μεταλλίων και πρώτη αθλήτρια που βαθμολογήθηκε με απόλυτο 10.

Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνια η απολογία της Γάκα – Τι ισχυρίστηκε – Πήρε σειρά ο Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

Προτεινόμενα