Όμιλος Σαουδικής Αραβίας: «Δεν θα πουλάμε τούρκικα μπιφτέκια αλλά ελληνικά»

Όμιλος Σαουδικής Αραβίας: Αντικαθίστανται τα τουρκικά με ελληνικά προϊόντα

Όμιλος Σαουδικής Αραβίας: Η Σαουδαραβική εταιρία αποφάσισε να κάνει μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα και να βοηθήσει στην προώθηση των ελληνικών. Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων και ποτών στη Σαουδική Αραβία, η Herfy. Που εντάσσεται στον Όμιλο Savola, ανακοίνωσε πως αντί για τουρκικά μπιφτέκια θα χρησιμοποιεί ελληνικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία είναι από τους ηγέτες στον τομέα λαδιών στην Τουρκία. Αποκαλύφθηκε πως ο όμιλος είναι ο ιδιοκτήτης της μάρκας λαδιών “YUDUM” στην Τουρκία. Επίσης έγινε γνωστό πως είναι στην πρώτη θέση στον τομέα των λαδιών στην Τουρκία.

Ο Όμιλος ανέφερε σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Η εταιρεία Herfy εντασσόμενη στο μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων, άρχισε να μην αγοράζει οποιοδήποτε προϊόν έρχεται από την Τουρκία και επιπρόσθετα σταμάτησε την πώληση τουρκικών μπιφτεκιών και στη θέση τους άρχισε να πουλάει ελληνικά μπιφτέκια».

Όμιλος Σαουδικής Αραβίας: Αντικαθιστά τα τουρκικά με ελληνικά προϊόντα

Οι Σαουδάραβες αντικατέστησαν τα τουρκικά προϊόντα με ελληνικά και στα σουπερμάρκετ

Την ώρα που η αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γίνεται όλο και πιο θερμή, η μακρινή Σαουδική Αραβία μας στηρίζει. Δεν είναι λίγοι οι Σαουδάραβες που το τελευταίο διάστημα ανεβάζουν φωτογραφίες με τα ελληνικά προϊόντα στα σουπερμάρκετ. Τα οποία πλέον έχουν αντικαταστήσει τα τουρκικά. Μάλιστα οι Σαουδάραβες προωθούν το εμπάργκο των τουρκικών προϊόντων και υποστηρίζουν ότι οποιοσδήποτε τα χρησιμοποιεί, στηρίζει τον Ερντογάν. Αλλά και το ολοκληρωτικό του καθεστώς και την τουρκική επιθετικότητα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα