Ομόνοια: 26 άτομα συνελήφθησαν σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα – Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Ομόνοια: Εντός του κτιρίου υπήρχαν 26 άτομα και πιάστηκαν «εν ώρα εργασίας»

Ομόνοια: Ακόμα ένα περιστατικό που δεν τηρούνται τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, αστυνομικοί εντόπισαν έναν οίκο ανοχής στην περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνα το οποίο λειτουργούσε παράνομα. Πρόκειται για διώροφο κτίριο στην περιοχή της Ομόνοιας, οίκος ανοχής, μέσα στον οποίο βρίσκονταν κανονικότατα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κεντρική είσοδος του οίκου ανοχής ήταν σφραγισμένη, ωστόσο υπό την παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής η αστυνομία παρενέβη στο εσωτερικό του κτιρίου. Δύο γυναίκες λειτουργούσαν τον οίκο ανοχής. Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής είχε σφραγιστεί από το Δήμο Αθηναίων. Αφού καταλήφθηκε για να λειτουργήσει παρά το νόμο, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό 9 γυναίκες και 15 άνδρες.

Ομόνοια: 26 άτομα σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα

Δείτε αναλυτικά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στον οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας

Οι άνδρες ήταν πελάτες και στο εσωτερικό του οίκου ανοχής, παραβιάζονταν όλες οι διατάξεις περί αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού. Στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, στις δύο γυναίκες που ήταν προσωρινά υπεύθυνες πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ σε όλους τους άλλους πρόστιμο 300 ευρώ. Έτσι το σύνολο των παραβιάσεων ανήλθε στα 18.800 ευρώ.

Τέλος, για 7 από τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα τους επιβληθεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα