«Ούρλιαζε σε δημοσιογράφο – Να δει τι ο εισαγγελέας, αν σκοτώσαμε τα παιδιά;»: Σάλος με την αντίδραση της Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πως αντέδρασε μαθαίνοντας για την εισαγγελική έρευνα

Αστυνομικοί, εισαγγελέας και ιατροδικαστής με ένταλμα έκαναν εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας προκειμένου να συλλέγουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται.

Τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες μόλις ημέρες μετά το χαμό της 9χρονης Τζωρτίνας και όταν ξεκίνησαν να δημιουργούνται οι πρώτες υποψίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ακούγεται συγχυσμένη και βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, όταν την ενημερώνει δημοσιογράφος πως ξεκινάει εισαγγελική έρευνα.

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ποιος εισαγγελέας να δει τι ο εισαγγελέας αν σκοτώσαμε τα παιδιά; Πείτε τώρα το ονομά του», δήλωσε με έντονο ύφος η 33χρονη, ενώ η δημοσιογράφος προσπαθούσε να της εξηγήσει πως κάνει έρευνα σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας θέλοντας να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου των παιδιών.

Συνέχισε λέγοντας πως, «το να βγαίνει ο κάθε γιατρός και να λέει ότι του κατέβει… Έχει πάρει άλλη διάσταση το θέμα. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Θα μιλήσουμε όταν έχουμε τα αποτελέσματα από τα γονιδιακά και τη Τζωρτζίνα. Πείτε μου εσείς το 9χρονο ΑΜΕΑ παιδί τι μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;», έλεγε φανερά εκνευρισμένη.

Το βίντεο που ακολουθεί με το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκπομπή του T-Live, είναι ενδεικτικό της συμπεριφοράς και της στάσης της.

Related posts

Νέα ζωή για τον Μάνο Δασκαλάκη: Συγκατοικεί με την κοπέλα του και δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα

«Αρσενικός Πισπιρίγκος»: Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με την ατάκα του Νίκου Ευαγγελάτου

Η παιδίατρος της Τζωρτζίνας «τελειώσε» τον Κούγια για τη δίκη της Πισπιρίγκου: “Δεν φοβάμαι κάτι – Το παιδί δεν είχε νόσο”

Σε αδιέξοδο η Πισπιρίγκου, τρέμει ο Κούγιας: Εισαγγελέας ζητά να δικαστεί και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Μήνυση Κούγια κατά παρουσιαστών και σχολιαστών τηλεοπτικών εκπομπών

Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας για τη μήνυση εναντίον του: «Αυτός ο Πέτρος Κουσουλός έχει πολλούς ψυχιάτρους»

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας «τελειώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η μικρή μου είπε ότι θέλει να φάει, ανεξήγητη η ανακοπή»

Την «έκαψε» ο Κουσουλός: Τα μηνύματα της Πισπιρίγκου στη «Σία», στη «γιαγιά» και οι τρεις ημερομηνίες που τα «λένε» όλα

«Δεν είχε σπασμούς η Τζωρτζίνα»: Μαρτυρία-κόλαφος από την παιδίατρο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου