Παγκόσμιο ρεκορ στη Νιγηρία: 37χρονη από την Αφρική γέννησε 10 παιδιά

by Τόνια Τζαφέρη

Νιγηρία: 37χρονη γέννησε 10 παιδιά

Νιγηρία: Ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός έφτασε σήμερα μπροστά μας. Όταν η είδηση μιας γυναίκας στην Νιγηρία, γέννησε 10 παιδιά! Και μάλιστα η γονιμοποίηση έγινε με φυσιολογικό τρόπο και όχι με εξωσωματική.

Μπορείς να το πεις και θαύμα. Μπορείς να το πεις και μια στις χίλιες. Το γεγονός όμως συνέβη. Mια γυναίκα στη Νότια Αφρική κυοφόρησε κι εν τέλει γέννησε δέκα παιδιά κι έγινε η πρώτη στον κόσμο που το καταφέρνει. Μόλις πριν από έναν μήνα, μια γυναίκα στο Μαρόκο έφερε στον κόσμο εννιά παιδιά.

Η 37χρονη Gosiam Tamara Chithol γέννησε 7 αγόρια και 3 κορίτσια με καισαρική τομή.

Η γυναίκα και ο σύζυγός της, Depoho Chottsi, περίμεναν έξι παιδιά, αλλά εν τέλει το φως του κόσμου είδαν άλλα τέσσερα που οι γιατροί δεν τα είχαν εντοπίσει στους υπέρηχους.

Σημειώνεται, ότι δεν γονιμοποίησε με εξωσωματική, αλλά με φυσικό τρόπο και γέννησε με καισαρική. Υπήρχαν φόβοι ότι μερικά μωρά ίσως να μην τα καταφέρουν, αλλά όλα είναι καλά στην υγεία τους.

«Σοκαρίστηκα από την εγκυμοσύνη μου. Στην αρχή ήταν δύσκολο. Είναι ακόμα δύσκολο για μένα, αλλά το έχω συνηθίσει πλέον», έλεγε στα τοπικά MME η μέλλουσα μητέρα. Όταν είχε γίνει γνωστό ότι περίμενε οκτώ παιδιά. Είχε επίσης εκφράσει την ανησυχία ότι τα αγέννητα παιδιά της δεν θα επιβιώσουν της εγκυμοσύνης υψηλού κινδύνου.

Φωτογραφίες από την διάσημη μητέρα της Νιγηρίας με τα 10 παιδιά

Νιγηρία: 37χρονη γέννησε 10 παιδιά

Φωτογραφίες από την διάσημη μητέρα της Νιγηρίας με τα 10 παιδιά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα