Παγώνη για Χριστούγεννα: «Το ζητούμενο δεν είναι αν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, αλλά αν θα σουβλίσουμε αρνί»

Παγώνη για Χριστούγεννα: Δυσοίωνες οι προβλέψεις της κα. Παγώνη σχετικά με την πορεία της πανδημίας

Παγώνη για Χριστούγεννα: Ιδιαίτερα ανήσυχη εμφανίζεται η κα. Παγώνη σχετικά με την αύξη των κρουσμάτων κορονοϊου. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Παρότι έχουμε μπει στην τέταρτη εβδομάδα των μέτρων, τα κρούσματα δεν μειώνονται, αντιθέτως παρατηρείται αύξηση».

Λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία από τη στιγμή που πλέον τα κρούσματα στη χώρα μας σκαρφάλωσαν έως και τα 500. Δεν έχουν πέσει ακόμα δε αισθητά οι θερμοκρασίες, οπότε ο χειμώνας είναι μπροστά μας όπως και οι ιώσεις και οι αρρώστιες.

Παγώνη για Χριστούγεννα: «Το θέμα είναι εάν θα σουβλίσουμε αρνί»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κα. Παγώνη σχετικά με τη γιορτή των Χριστουγέννων

Η κα. Παγώνη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το ζητούμενο δεν είναι εάν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα αλλά ακόμα και αν θα ντυθούμε μασκαράδες ή αν θα σουβλίσουμε το αρνί».

Ακόμα είπε ότι «Εάν τηρούσαμε όλοι τα μέτρα, φορούσαμε μάσκες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και υπήρχαν αυξημένοι έλεγχοι με έμφαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την τήρηση του περιορισμένου αριθμού επιβατών, τότε θα πετυχαίναμε τη μείωση των κρουσμάτων. Πιθανότατα ακόμη και σε δύο μήνες να βλέπαμε θετικά αποτελέσματα».

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν