«Πάγωσε» η Χαλκίδα: «Έφυγε» ξαφνικά ο 39χρονος Ορέστης – Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός των οικείων του

Ορέστης Καραγεώργης: «Έφυγε» νωρίς ο 39χρονος αθλητής

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μόλις γνωστοποιήθηκε ότι ο 39χρονος αθλητής, Ορέστης Καραγεώργης, έχασε ξαφνικά την ζωή του.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες skater, ο Χαλκιδέος Ορέστης Καραγεώργης, έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Βαρύτατο είναι το πένθος για τους γονείς του, το γνωστό ζευγάρι πολιτικών μηχανικών Κώστα και Χάιντι, τα αδέλφια του Πάρι και Χριστίνα, καθώς και για τους υπόλοιπους συγγενείς.

Ορέστης Καραγεώργης: Οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν στα social media

Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί με πολλούς φίλους που αγαπούσε το σκέιτ μπορντ και είχε διακριθεί σε αυτό.

Σε πολύ νεαρή ηλικία ο Ορέστης Καραγεώργης άνοιξε ένα κατάστημα που εμπορεύονταν είδη ρουχισμού του σκέιτ στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου της Νεάπολης στην Χαλκίδα με την ονομασία Taiger skate shop το οποίο είχε γίνει το κέντρο των νεαρών που αγαπούσαν το άθλημα.

Ο πατέρας του, Κώστας, είναι ένας από τους πιο γνωστούς πολιτικούς μηχανικούς της Χαλκίδας, ενώ η γυναίκα του Χάιντι, Γερμανίδα στην καταγωγή, έμενε πολλές δεκαετίες στην Χαλκίδα και είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που διακρίνεται για την κουλτούρα της και την ευγένεια της.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, όπου θα συγκεντρωθούν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Related posts

Τροχαίο σοκ στην Πειραιώς με παιδιά πριν από λίγο

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε μπροστά στο 7χρoνο παιδί της

Κλαίει η Ελλάδα: Νεκρή η 44χρονη που κατέρρευσε μπροστά στον 7χρονο γιο της στο Ηράκλειο