«Πάγωσε» το πλατό με τις απειλές στο Φως στο Τούνελ: «Εγώ θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα»

Αγγελική Νικολούλη: Οι απειλές που δέχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο

Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα μακάβριο μήνυμα στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας, την κατηγορούμενη μητέρα των νεκρών κοριτσιών και τον συνήγορο της, Αλέξη Κούγια, η Αγγέλικη Νικολούλη άστραψε και βρόντηξε.

Το μήνυμα που έλαβε η εκπομπή «πάγωσε» το αίμα των συνεργατών της Αγγελικής Νικολούλη.

«Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το «Νικολούλη, ψόφα», όπως την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό!», είπε μόλις διάβασε την απειλή που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό της.

«Μην δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι…», είπε.

Η συνέντευξη του Καρακούκη και τα πυρά της Αγγελικής Νικολούλη στον Αλέξη Κούγια

Τεράστια κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, εξ΄αιτίας της προηγούμενης εκπομπής που ασχολήθηκε με την πολύκροτη υπόθεση της πρώτης.

Την απάντησή της στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια έδωσε η Αγγελική Νικολούλη από τον αέρα της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ».

Στην εκπομπή της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, στο «Τούνελ» είχε φιλοξενηθεί ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, καθώς η εκπομπή ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Όσα υποστήριξε στην κάμερα της εκπομπής ο ιατροδικαστής προκάλεσαν την αντιδραση του Αλέξη Κουγια, ο οποίος μάλιστα σε δηλώσεις του μίλησε για «στημένη εκπομπή», ενώ απείλησε κιόλας με αγωγές.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής αυτής της Παρασκευής 3/2 η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να στείλει την δική της απάντηση στον γνωστό ποινικολόγο, αναφερόμενη στην επίθεση αυτήν που δέχτηκε, επισημαίνοντας πως δεν ανέχεται τέτοια προσβολή.

«Λένε ότι έχουμε βοηθήσει κι έχουμε συμβάλει στο να εξιχνιάσουμε 26 δολοφονίες αυτά τα χρόνια, άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε. Δεχτήκαμε μία επίθεση κι εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα. Και τι δεν είπε, γιατί τολμήσαμε να φέρουμε την άλλη άποψη. Να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ένα κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμούς. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Και μου λένε όλοι “Γιατί δεν απαντάς;”. Να απαντήσω τι; Την απάντηση τη δίνετε εσείς, οι τηλεθεατές, που παραμένετε πιστοί 28 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι, αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και τους συγγενείς. Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο;», πρόσθεσε η δημοσιογράφος για να καταλήξει:

«Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε. Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν σε τέτοιο βαθμό».

Είναι να μην αγριέψει η Αγγελική! Μετά ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Η αλήθεια περιμέναμε μια πιο σκληρή απάντηση από εκείνη αλλά το χειρίστηκε με πολύ διακριτικότητα και δίνοντας σαφή μηνύματα προς όλες τις πλευρές. Τί καλύτερο να απαντάς με τη δουλειά σου!

Related posts

Πέθανε ο Αθανάσιος Κονταξής

Θρήνος για γνωστό δικηγόρο που πέθανε ξαφνικά στα 52 του

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα από το παλάτι: Δυστυχώς, ανακοινώθηκε πριν λίγο, τραγικό περιστατικό