«Παιδάκι μου, παιδάκι μου»: Όλη η Ελλάδα δάκρυσε με τη μάνα της 50χρονης Μαίρης που «χάθηκε» στο κυλικείο του μοιραίου τρένου

Τέμπη: Λύγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο της Μαίρης

Αυτή την ώρα τελείται η κηδεία της 50χρονης Μαίρης στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου και ο θρήνος είναι ανείπωτος για τον άδικο χαμό της εργαζόμενης του κυλικείου του Intercity 62. Σύμφωνα με το cretapost.gr, μόλις εμφανίστηκε το φέρετρο της 50χρονης Μαίρης, τα ουρλιαχτά των συγγενών έσπασαν την σιωπή που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, η μητέρα της εμφανίστηκε απαρηγόρητη και δάκρυα στα μάτια έλεγε «παιδάκι μου, παιδάκι μου».

Η θλίψη είναι ανείπωτη, οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 50χρονη Μαίρη δεν βρίσκεται πια στη ζωή ενώ η οργή είναι έκδηλη ως προς το σιδηροδρομικό δυστύχημα που άφησε πίσω δεκάδες νεκρούς, κυρίως νέους και νέες.

Κοσμοσυρροή στη κηδεία της Μαίρης που πέθανε άδικα στα Τέμπη

Μάλιστα, στη κηδεία της 50χρονης Μαίρης, βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι που δεν την γνώριζαν προσωπικά για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη τους αλλά και σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη Μαίρη, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο τρένο και εκείνο το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο πόστο της, στο καφενείο του Intercity.

Από την πρώτη στιγμή η 50χρονη είχε δηλωθεί αγνοούμενη ενώ το περασμένο Σάββατο ταυτοποιήθηκε μέσω dna που είχαν δώσει οι συγγενείς της.

Στη συνέχεια, η σορός της αδικοχαμένης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο για να τελεστεί η κηδεία της.

Related posts

Σήμερα η Παναγία κλαίει για τον 23χρονο Γιάννη και την 26χρονη Μαρίνα

Ο λόγος που σήμερα είναι η μοναδική μέρα που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι και γυρνάει ανάποδα το όπλο

Δάκρυα χαράς οι καταναλωτές: Auτός είναι ο κολοσσός με τα σούπερ μάρκετ που ξαναζωντανεύει στην Ελλάδα