Παιδί-θαύμα και 25 ετών: Η κίνηση – ματ του Αλέξη Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές

Αλέξης Τσίπρας: Η υποψηφιότητα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κλείνουν οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές του 2023 και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πλησιάσει τη νεολάια με υποψήφιους που προκαλούν έκπληξη.

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη, προσέθεσε στα ψηφοδέλτια ακόμα ένα όνομα που προκαλεί αίσθηση.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές «φρέσκων» προσώπων είναι να γυρίσει το αποτέλεσμα στις δημοσκοπήσεις που ακόμα τον δείχνουν δεύτερο στην πρόθεση ψήφου, παρά την πτώση του ποσοστού της ΝΔ.

Ενα από τα «φρέσκα» πρόσωπα που θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η 25χρονη καθηγήτρια ρομποτικής, Διάνα Βουτυράκου, η οποία έχει χαρακτηριστεί και παιδι – θαύμα. Η Διάνα θα είναι υποψήφια στη Δυτική Αττική.

Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικος Υπολογιστών με Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική Βιοϊατρική η Διάνα Βουτυράκου έχει πληθώρα διακρίσεων στον τομέα της ρομποτικής και έχει ιδρύσει μια ΜΚΟ που έχει υποστηρίξει περισσότερους από 20.000 μαθητές μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την υποψηφιότητα της Διάνας Βουτυράκου: «Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική».

Ο Αλέξης Τσίπρας για την υποψηφιότητα της Διάνας Βουτυράκου

Related posts

Τροχαίο με δύο νεκρούς στη χώρα μας πριν λίγο

Θρiλερ: Δύτες βρήκαν το πτwμα 11χρονnς που είχε εξαφανıστεί σε ποτάμι – Ο ύποπτος είναι φίλος της οικογένειας

Αληθινή κόλαση : Φωτιά σε πολυκατοικία 14 ορόφων