Πάμε για μεγάλη ανατροπή: Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα στα Γλυκά Νερά – Ποιον ψάχνουν οι Αρχές

by Τόνια Τζαφέρη

Γλυκά Νερά ανατροπή: Ποιον ψάχνουν οι Αρχές

Γλυκά Νερά ανατροπή: Από τις πρώτες ημέρες δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη του. Να πει πως δεν είναι απόλυτα πεισμένος ότι πρόκειται για ληστεία. Και τελικά είχε δίκιο. Δεν ήταν ληστεία, ούτε οι δολοφονία έγινε από ληστές. Έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο της.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα είχε φωτογραφίσει τον Αναγνωστόπουλο ως τον φονιά της συζύγου του είναι ξεκάθαρος.

Γλυκά Νερά ανατροπή: Ποιον ψάχνουν οι Αρχές

 Τίποτα ωστόσο δεν έχει τελειώσει ακόμα στα Γλυκά Νερά.

Και στη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είπε ότι τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι. Αυτό του ανακριτή πρέπει να φωτίσει ένα κομμάτι της υπόθεσης που είναι ακόμα στο σκοτάδι.

Γλυκά Νερά ανατροπή: Ποιον ψάχνουν οι Αρχές

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι δεν έχει πειστεί ότι η ζήλια ή η απειλή του διαζυγίου και της εγκατάλειψης ήταν το κίνητρο του γυναικοκτόνου. Και δηλώνει πεπεισμένος ότι ο λόγος ήταν άλλος.

Λέει εν ολίγοις ότι δεν αποκλείεται να υπήρχε συνεργός ή τρίτο πρόσωπο που να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο πιλότος επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες. Άρα, δεν θα του ήταν δύσκολο να μην αποκαλύψει την αλήθεια για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Αν συνδυάσει κανείς και την εικόνα της μαύρης BMW που το βράδυ του εγκλήματος φάνηκε να φεύγει με ταχύτητα απ’ το σημείο. Συμπεραίνει ότι υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία ακόμα στην υπόθεση.

Ο κ. Κατερινόπουλος θεωρεί ότι θα έχουμε και νέα ανατροπή με την αποκάλυψη του τρίτου προσώπου. Και όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά την έρευνα του ανακριτή. Και όταν το λέει αυτό ο άνθρωπος που είχε καταλάβει τα πάντα από την πρώτη στιγμή, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν