Πανελλαδικές 2021: Δίνεται παράταση έως τις 3 Δεκεμβρίου για τις αιτήσεις μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2021: Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση

Πανελλαδικές 2021: Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, η διαδικασία των αιτήσεων για συμμετοχή στις φετινές Πανελλήνιες παρατείνεται. Η παράταση δόθηκε έως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων αλλά και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση ώστε να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες το 2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις σχολικές μονάδες.

Στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.minedu.gov.gr/, μπορείτε να βρείτε τα υποδείγματα αίτησης για τους μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πανελλαδικές 2021: Παράταση της υποβολής αιτήσεων έως τις 3/12

Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε την αίτηση για συμμετοχή στις εξετάσεις Πανελλαδικών 2021

Τι ισχύει για τους υποψήφιους μαθητές των ΓΕΛ

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις φετινές Πανελλήνιες, θα πρέπει να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση Α-Δ. Βρίσκετε το υπόδειγμα στο επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας, το συμπληρώνετε και το αποστέλλετε με email στη σχολική μονάδα, χωρίς πρόσθετα δικαιολογητικά. Προκειμένου να συμπληρωθεί σωστά, διαβάστε πρώτα τις οδηγίες (ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΛ) ή τη σχετική εγκύκλιο (ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΛ).

Τι ισχύει για τους υποψήφιους μαθητές των ΕΠΑΛ

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις φετινές Πανελλήνιες, θα πρέπει να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση Α-Δ. Βρίσκετε το υπόδειγμα στο επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας (Α-Δ ΕΠΑΛ1, Α-Δ ΕΠΑΛ2), το συμπληρώνετε και το αποστέλλετε στη σχολική μονάδα, χωρίς πρόσθετα δικαιολογητικά. Προκειμένου να συμπληρωθεί σωστά, διαβάστε πρώτα τις οδηγίες (ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛ 1/2) ή την εγκύκλιο (ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΠΑΛ1/2).

Τέλος, για τις περιπτώσεις που που ενδιαφέρεστε για τα τρία μουσικά τμήματα, κάνετε την ίδια διαδικασία, απλά πρέπει να κοιτάξετε και τον κατάλογο των μουσικών οργάνων (ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ).

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα