Πανελλήνια συγκίνηση: Καλύτερος αθλητής του κόσμου ο 22χρονος Έλληνας αθλητής πάλης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Χίλια μπράβο στον Έλληνα αθλητή πάλης

Για ακόμη μια φορά έγραψε ιστορία στον αθλητισμό ο Έλληνας αθλητής πάλης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής πάλης διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα u23 και οι διακρίσεις που ακολούθησαν μετά το χρυσό μετάλλιο είναι πολλές.

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία της ελληνικής Πάλης που κατακτά δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα έγινε με τρομερή ανατροπή.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, όπως έκανε γνωστό τον ανακήρυξε κορυφαίο αθλητή του Κόσμου για τον Μάρτιο. Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που Ελληνας παλαιστής αναδεικνύεται κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για τον μήνα που μόλις τελείωσε.

Το «φαινόμενο» της ελληνικής πάλης, που διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι ένας από τους κορυφαίους παλαιστές στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται και από την ανάδειξή του, ως ο κορυφαίος του πλανήτη, για τον Μάρτιο.

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει μια τέτοια διάκριση και χωρίς αμφιβολία το μέλλον για το φαινόμενο της ελληνικής πάλης αναμένεται λαμπρό.

Η ανάρτηση για την διάκριση του Γιώργου Κουγιουμτσίδη

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα