Πανελλήνιος θρήνος: Κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε ο Κώστας Γκαλαμέλος στη διάρκεια φιλικού αγώνα

Κώστας Γκαλαμέλος: Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο

Τραγική είναι η είδηση για τον 48χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στην ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων άφησε ο Κώστας Γκαλαμέλος. Ο 48χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Λεβαδειακό, Χαλκηδόνα, Παναιγιάλειο και Φωστήρα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί, μετά την είδηση του χαμού του Κώστα Γκαλαμέλου τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) στη διάρκεια τουρνουά παλαιμάχων.

Νεκρός ο Κώστας Γκαλαμέλος σε φιλικό τουρνουά

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, ο Γκαλαμέλος υπέστη ξαφνικά ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο εκλιπών αγωνιζόταν σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.

Ο 48χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη χρήση απινιδωτή, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γκαλαμέλος αγωνίστηκε στους Λεβαδειακό, Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Χαλκηδόνα, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό