«Πανεμορφάκι μου, μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας

7χρονη Αναστασία: Τα συγκινητικά λόγια της μαμάς της

7χρονη Αναστασία: Όλοι θυμόμαστε την μικρή Αναστασία που έδωσε την σπουδαία μάχη της απέναντι στην πιο σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, το γλοίωμα του εγκεφαλικού στελέχους. Το μικρό κορίτσι, δεν τα κατάφερε στην άνιση μάχη και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος οικογένεια, φίλους και συγγενείς.

Καθημερινά το προφίλ της μαμάς της, Ξένιας Πρεζεράκου, κατακλύζεται από μηνύματα συμπαράστασης και ενθάρρυνσης από γνωστούς, συγγενείς, αλλά και κόσμο που αγάπησε την Αναστασία. Βλέπουμε σχόλια και μηνύματα του κόσμου από προσευχές που τόσο καιρό γίνονταν, για να αναρρώσει από τον σπάνιο παιδικό καρκίνο. Το κορίτσι διαγνώσθηκε με τη νόσο, λίγο μετά τα έβδομα γενέθλιά της.

Η μαμά Ξένια μοιράζεται διαρκώς με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της μονάκριβης κορούλας της. Αναρτά σκέψεις που κάνει για τον αδόκητο χαμό της μικρής της. Μάλιστα, δεν παραλείπει να εκφράζει με όλους τους τρόπου πόσο πολύ της λείπει.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας

Σήμερα, η μαμά της ανήρτησε μια ακόμη φωτογραφία. Την βλέπουμε αγκαλιά με τη κορούλα της. Την εικόνα συνόδευσε με στίχους της Κικής Δημουλά που αποτυπώνουν, πώς νιώθει σχεδόν δυο μήνες από την απώλεια της μικρής της νεράιδας. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ” Σκέπτομαι τώρα. Ποσά δικά μου αποχωρίστηκα. Με ποσά ξένα συνήθισα να ζω. Χωρίς να ερωτηθώ … Κ.Δημουλά”

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο