Πανικός σε γειτονιά της Πάτρας: «Σήκωσε» 30.000 ευρώ από την τράπεζα, τα πέταξε σε κάδο και τα… εξαφάνισαν

Πάτρα: Ηλικιωμένη κυρία έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης από «μαϊμού» γιατρό

Μία γυναίκα στην Πάτρα, έπεσε θύμα απάτης και μάλιστα από τον πανικό της, «σήκωσε» 30.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό και τα άφησε σε έναν κάδο. Πιο συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη κυρία έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης από «μαϊμού» γιατρό, όταν δέχθηκε την κλήση του και άκουσε ότι ο γιος της χτύπησε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεσα να μπει στο χειρουργείο.

Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη (18.1.2023) το πρωί, σύμφωνα με το pelop.gr, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της 74χρονης γυναίκας από την Πάτρα και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνδρας, που ξεκίνησε να ξεδιπλώνει το σενάριο της απάτης.

Θύμα απάτης η 74χρονη γυναίκα στην Πάτρα

Ο άνδρας της είπε ότι είναι γιατρός και ότι ο γιος της χτύπησε άσχημα σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, είχε το θράσος να της ζητήσει 30.000 ευρώ, λεφτά που η γυναίκα του είπε ότι δεν έχει σπίτι της και χρειάστηκε λίγη ώρα για να τα μαζέψει.

Πράγματι, πήγε στην τράπεζα και «σήκωσε» το χρηματικό ποσό, το οποίο της είπαν να το αφήσει σε κάδο επί της οδού Ακρωτηρίου, στο ύψος της πλατείας Παπανδρέου.

Τελικά, η 74χρονη γυναίκα μίλησε με τον γιο της και κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης. Έκανε καταγγελία και οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Related posts

Θρήνος για τον 20χρονο Μιχάλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ επέστρεφε από πανηγύρι

Τραγωδία στην Αττική Οδό

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες