Πανικός σε πτήση: Γυναίκα έκανε σαν τρελή και αρνούνταν να φορέσει μάσκα

Πανικός σε πτήση: Γυναίκα έκανε σαν τρελή και αρνούνταν να φορέσει μάσκα

Πανικός σε πτήση: Τρόμο προκάλεσε στους επιβάτες η γυναίκαι που αρνούνταν να βάλει τη μάσκα

Πανικός σε πτήση: Για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τους λοιμοξιολόγους, η μάσκα είναι το όπλο απέναντι στον κορονοϊό. Αυτό αδυνατούν να το εμπεδώσουν ορισμένοι άνθρωποι, αρνητές της μάσκας και του κορονοϊού ακόμα και σήμερα. Ύστερα από συνολικά 1 εκατομμύριο θανάτους παγκοσμίως και την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων.

Ένα τέτοιο συνωμοσιολογικό άτομο, μία γυναίκα, αρνούνταν κατηγορηματικά να φορέσει μάσκα. Η γυναίκα επέβαινε σε αεροπλάνο που θα αναχωρούσε από το Μπέλφαστ για Εδιμβούργο. Ήταν τέτοια η μανία της να μη φορέσει μάσκα, που οι επιβάτες είχαν μείνει σαστισμένοι και φυσικά την βιντεοσκόπησαν για να δει όλος ο κόσμος τη συμπεριφορά της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το πλήρωμα προσπαθούσε να επεναφέρει την τάξη στο αεροπλάνο, ενώ παρακαλούσε τη γυναίκα να βάλει μάσκα αλλιώς να βγει από το αεροπλάνο.

Το χειρότερο συνέβη, όταν η απαράδεκτη γυναίκα άρχισε να βήχει επιδεικτικά στους υπόλοιπους επιβαίνοντες. Όχι μόνο αυτό αλλά και τους έβριζε και φώναζε «Όλοι θα πεθάνουν». Όπως ήταν επόμενο, η γυναίκα συνελήφθη και έχει τεθεί υπό έρευνα.

Πανικός σε πτήση: Γυναίκα έκανε σαν τρελή και αρνούνταν να φορέσει μάσκα

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη γυναίκα αρνήτρια μάσκας που έσπειρε τον πανικό στο αεροπλάνο

https://www.youtube.com/watch?v=aaqO6RCmK_g&feature=emb_title

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Προτεινόμενα