Βαρύ πένθος για τον χαμό του 9χρονου Μανώλη – Καλό παράδεισο, αγγελούδι

by Ioanna Themistocleous
Βαρύ πένθος για τον χαμό του 9χρονου Μανώλη – Καλό παράδεισο, αγγελούδι

Βαρύ είναι το κλίμα στην Ιεράπετρα, όπου συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 9χρονο Μανώλη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελεούσας στην Ιεράπετρα Λασιθίου, στις 13:00. Η σορός του μικρού Μανώλη θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:00, ώστε όσοι το επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν.
Βαρύ πένθος για τον χαμό του 9χρονου Μανώλη – Καλό παράδεισο, αγγελούδι
Ο 9χρονος, μοναχογιός της οικογένειας Αντωνακάκη, έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία.

Ο μικρός Μανώλης διαγνώστηκε από πολύ μικρή ηλικία με λευχαιμία και για μεγάλο μέρος της σύντομης ζωής του χρειάστηκε να δίνει τη δική του μάχη, περνώντας μεγάλα διαστήματα σε νοσοκομεία.

Το τελευταίο διάστημα, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για ένα ιδιαίτερα χαρισματικό παιδί, με ξεχωριστή έφεση στα μαθηματικά. Μάλιστα, η αγάπη και η ικανότητά του στα μαθηματικά είχαν αναγνωριστεί, καθώς είχε λάβει και σχετική βράβευση.

Τραγωδία στη Θηβών: Η οικογένεια της 24χρονης Φιορής είχε χάσει και τον 18χρονο ξάδερφό της σε τροχαίο το 2019

“Αγριεύει” ο καιρός: Δύσκολη νύχτα προ των πυλών – Ψυχρό μέτωπο φέρνει ισχυρές καταιγίδες, πού θα χτυπήσουν

«Παρακάλεσα την Παναγία να πάρει την ασθένεια από το παιδί και να τη δώσει σε μένα» – Συγκινούν οι γονείς των παιδιών που παλεύουν με καρκίνο (Video)

Θρήνος για την 24χρονη Φιορή που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής

Επαγγελματική επιτυχία για 4 ζώδια -Ποιοι βλέπουν την καριέρα τους να απογειώνεται αυτή την περίοδο

Προτεινόμενα