Παπαδόπουλος κατά Κούγια: «Εγώ κλαρινογαμπρός; Αυτός κυκλοφορούσε με τακουνιές στο κεφάλι»

Όθωνας Παπαδόπουλος: Εξαπέλυσε πυρά κατά του Κούγια

Επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μάλιστα ο ιατροδικαστής τόνισε ότι μετά τις τελευταίες δηλώσεις του δικηγόρου, που τον χαρακτήρισε δημόσια κλαρινογαμπρό, θα κινηθεί νομικά: “Αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πέντε εχθρούς με μένα δικηγόρο τώρα έχει πολλαπλάσιους” είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος με αφορμή τη νέα “αήθη” ,όπως τη χαρακτήρισε επίθεση του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπο του. «Αυτή η αθλιότητα που δεν έχει όρια… Να χαρακτηρίζει εμένα κλαρινογαμπρό… Εκείνος κυκλοφορούσε με τα σημάδια από τα τακούνια στο κεφάλι» σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στους καβγάδες με την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου.”«Μας κούρασε» ανέφερε σήμερα ο Όθωνας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά.

Χθες ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον ιατροδικαστή κ. Γρηγόρη Λέων και τον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Αφού δεν δίστασε να αποκαλέσει «μ@λ@κα» τον ιατροδικαστή στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, συνέχισε την επίθεση προς τον κ. Παπαδόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον… «κλαρινογαμπρό»! Στο στόχαστρο του Κούγια βρέθηκαν για μια ακόμα φορά χθες ο εκδότης της ΜΠΑΜ Πέτρος Κουσουλός , η Ζήνα Κουτσελίνη , ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Παπαδόπουλος κατά Κούγια: «Εγώ κλαρινογαμπρός; Αυτός κυκλοφορούσε με τακουνιές στο κεφάλι»

Όθωνας Παπαδόπουλος: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo