Παραγγελίες: Τα καταστήματα έχουν επιστρατεύσει μέχρι και ταξί – Αλαλούμ με τις ταχυμεταφορές

Παραγγελίες: Τόσο τα καταστήματα όσο και οι πελάτες βρίσκονται σε απόγνωση με την κατάσταση στις ταχυμεταφορές

Παραγγελίες: Η κατάσταση στις εταιρίες ταχυμεταφορών έχει βγει εκτός ελέγχου. Η μία μετά την άλλη οι εταιρίες εκδίδουν ανακοινώσεις και ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Καθώς και για την καθυστέρηση από τους πελάτες τους για την παράδοση των παραγγελιών.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες εταιρίες ταχυμεταφορών δεν ήταν προετοιμασμένες ούτε για το Black Friday, ούτε για τα Χριστούγεννα ούτε και για το δεύτερο lockdown με τα κλειστά καταστήματα και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ως εκ τούτου, έχουν μπλοκάρει όλο αυτό το διάστημα με τον τεράστιο όγκο παραγγελιών. Με αποτέλεσμα δέματα που σε άλλη περίπτωση θα χρειάζονταν 2 με 3 ημέρες να παραδοθούν. Τώρα να περνούν στην καλύτερη των περιπτώσεων δύο εβδομάδες.

Παραγγελίες: Τα καταστήματα επιστρατεύουν μέχρι και ταξί

Παραγγελίες: Τα καταστήματα επιστρατεύουν μέχρι και ταξί

Με την επιστράτευση των ταξί αποσυμφορίζεται η κατάσταση με την καθυστέρηση των παραγγελιών από τις εταιρίες ταχυμεταφορών

Πολλά καταστήματα, ειδικά τα μεγάλα που έχουν μεγάλο όγκο παραγγελιών, να επιστρατεύουν μέχρι και ταξί για να παραδοθούν οι παραγγελίες στην ώρα τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω οδηγοί ταξί να μεταφέρουν τα δέματα στα ταξί τους προς παράδοση.

Με αυτό τον τρόπο και το σύνολο των παραγγελιών παραδίδονται εγκαίρως στους πελάτες και αποσυμφορίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό η κατάσταση στις εταιρίες ταχυμεταφορών. Είναι εύλογο οι πελάτες να παραπονιούνται, καθώς πλήρωσαν για να μεταφερθεί η παραγγελία τους κατ’ οίκον. Και φυσικά επιθυμούν την παράδοση πριν τα Χριστούγεννα. Καθώς σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για δώρα προς φίλους και συγγενείς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν