«Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει» λέει η μητέρα της – Αποτροπιασμός στη Ρόδο για την 8χρονη

by Τόνια Τζαφέρη
«Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει» λέει η μητέρα της – Αποτροπιασμός στη Ρόδο για την 8χρονη

«Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της»

Μια ακόμη υπόθεση βιασμού έρχεται να ταράξει τόσο το νησί της Ρόδου, αλλά και την χώρα ολόκληρη.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά από την αποκάλυψη της υπόθεσης με το οκτάχρονο κορίτσι με νοητική υστέρηση το οποίο φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και με βάση όσα λέει η μητέρα της, το κοριτσάκι διαμαρτυρόταν εδώ και ένα χρόνο, λέγοντας ότι πονάει. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα. Η ίδια, μιλώντας στο Star, τόνισε πως το κοριτσάκι έκανε παράπονα εδώ και έναν χρόνο, λέγοντας ότι πονάει.

«Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει» λέει η μητέρα της – Αποτροπιασμός στη Ρόδο για την 8χρονη

Οι δηλώσεις της μητέρας της 8χρονης

«Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της… στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί», πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι ο σύντροφός της είναι αθώος.

Από την πλευρά του ο άνδρας επισήμανε ότι έμαθε για ότι συνέβη στο κοριτσάκι πριν από μία εβδομάδα και άρχισε να ανησυχεί. «Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός…», είπε. Ακόμη ανέφερε πως έχει ήδη καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως η επιμέλεια του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί από την μητέρα και το κοριτσάκι φιλοξενείται σε δομή όπου παρακολουθείται από ψυχολόγους. Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι τόσο στο σώμα, όσο και στα απόκρυφα σημεία της μικρής υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης. Ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που προκλήθηκαν.

Προτεινόμενα