«Παραβίασε το stop και σκότωσε το γιο μου»: Ανατριχιάζει η μητέρα του 22χρονου Βασίλη Μαλαματά

by Αντώνης Βαλμάς

Βασίλης Μαλαματάς: Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο

Βασίλης Μαλαματάς: Το νήμα της ζωής του νεαρού άνδρα κόπηκε άδικα και πρόωρα με τους γονείς του αλλά και τους φίλους του να έχουν βυθιστεί στην θλίψη και τον πόνο.

Ο Βασίλης, ένα παιδί γεμάτο ζωή και όνειρα, έφυγε με τη μηχανή του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το σπίτι του στην Σταυρούπολη με προορισμό το στρατόπεδο που υπηρετούσε στη Νέα Μεσήμβρια του νομού Θεσσαλονίκης.

Η μοίρα, όμως, του επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του το βράδυ της 29ης Μαΐου, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 59χρονος άνδρας. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Βασίλης Μαλαματάς τραυματίστηκε θανάσιμα.

«Παραβίασε το stop και σκότωσε το γιο μου»: Ανατριχιάζει η μητέρα του 22χρονου Βασίλη Μαλαματά

“Ο γιος μου υπηρετούσε στο στρατό. Το Σάββατο ήταν στο σπίτι μας και στις 20:10 έφυγε χαρούμενος να επιστρέψει στο στρατόπεδο. Ήταν ήρεμος, ο πατέρας του προσφέρθηκε να τον πάει αυτός με το αυτοκίνητο μας, άλλα ο γιος μας ήθελε να πάει μόνος του”, λέει στο newsit.gr με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Βασίλη, Όλγα Μαλαματά, και προσθέτει: “Στις 20:40 μας πήρε τηλέφωνο ο λοχαγός του και μας ενημέρωσε ότι το παιδί μας είχε θανατηφόρο τροχαίο. Το τροχαίο έγινε σε διασταύρωση στο κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τον οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε το γιο μου, να έχει παραβιάσει το stop”.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το σώμα του Βασίλη Μαλαματά έφυγε από τη μηχανή και χτύπησε σε μια κολώνα. “Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο γιος μου ήταν πολύ προσεκτικός στην οδήγηση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί θα χαθούν κι άλλες ζωές”, αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Όλγα Μαλαματά.

Φωτογραφίες του θανατηφόρου τροχαίου του Βασίλη Μαλαματά

Βασίλης Μαλαματάς: Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου 22χρονου

Βασίλης Μαλαματάς: Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου 22χρονου

Βασίλης Μαλαματάς: Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου 22χρονου

Το βίντεο της σύγκρουσης του Βασίλη Μαλαματά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα