Πάρνηθα ποδηλατάδα: Περισσότερα από 15.000 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή σε εκδήλωση στο Facebook

Πάρνηθα ποδηλατάδα: Εκδήλωση στο Facebook έχει μεγάλη απήχηση και προβληματίζει την αστυνομία

Πάρνηθα ποδηλατάδα: Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του πρωθυπουργού από την Πάρνηθα. Ο κ. Μητσοτάκης είχε πάει με το ποδήλατό του να αθληθεί στην Πάρνηθα, εν μέσω lockdown και μάλιστα φωτογραφήθηκε με άλλους περαστικούς ποδηλάτες. Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα. Ενώ σφοδρά ήταν και τα σχόλια των πολιτών μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ως απάντηση στην ποδηλατάδα του κ. Μητσοτάκη, δημιουργήθηκε μία σχετική εκδήλωση στο Facebook που καλεί πολίτες να πάνε να κάνουν ποδήλατο στο βουνό της Πάρνηθας. Η συμμετοχή μέχρι αυτή τη στιγμή είναι τεράστια, μιας και 3.800 άτομα έχουν δηλώσει ότι θα πάνε, ενώ 12.400 ενδιαφέρονται.

Η ποδηλατάδα υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα αύτιο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

Μάλιστα ο διοργανωτής γράφει χαρακτηριστικά «Το Σάββατο στην Πάρνηθα πάμε ποδηλατάδα κι ας καίγεται από τον ιό ολόκληρη η Ελλάδα! Αφιερωμένη στον Κυριάκο».

Μπορεί η εκδήλωση να έχει κατά βάση χιουμοριστικό χαρακτήρα, ωστόσο κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει έστω και ένας άνθρωπος να πάει όντως στην Πάρνηθα. Επομένως, οι αστυνομικές αρχές έχουν θορυβηθεί για το πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δείτε τι είχε σχολιαστεί σχετικά με το περιστατικό της ποδηλατάδας του κ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας είχε αναφέρει ότι εφόσον το βουνό είναι στην Αττική, επιτρεπόταν κανονικά η ποδηλατάδα του πρωθυπουργού. Ακόμα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε «προφανώς και επιτρέπεται η άθληση στην Πάρνηθα». Ωστόσο, ο κ.Χαρδαλιάς είχε τονίσει ότι η άθληση επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που είναι σε κοντινή απόταση από την οικεία.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο