Πάρος: Πρόστιμο και σύλληψη σε 15χρονο για άσκοπη μετακίνηση – Τι καταγγέλει η μάνα του

Πάρος: Η μητέρα έχει συνολικά 7 παιδιά και δεν ξέρει πως να πληρώσει το πρόστιμο

Πάρος: Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε 15χρονο για άσκοπη μετακίνηση το νησί της Πάρου. Ο 15χρονος συνελήφθη καθώς σε έλεγχο των αστυνομικών δεν είχε χαρτιά πάνω του. Ο 15χρονος υποστήριξε ότι πήγαινε στο φούρνο και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Η μάνα του κατήγγειλε με σχετική ανάρτηση στο Facebook «Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων. Kαι του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού. Kαι που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα. Kαι μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση. Aλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος».

Πάρος: Πρόστιμο και σύλληψη σε 15χρονο για άσκοπη μετακίνηση

Τι αναφέρει η αστυνομία για το περιστατικό με το 15χρονο στην Πάρο

Η εκδοχή της αστυνομίας είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 15χρονος μετέβαινε στο φούρνο με το μηχανάκι για το οποίο δεν είχε να δείξει άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

Έτσι, αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο και στα 10 λεπτά που έφτασαν στο τμήμα, κάλεσαν τη μητέρα του. Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ στον ανήλικο για άσκοπη μετακίνηση. Ενώ επικοινώνησαν επίσης με τον Εισαγγελέα για να οριστεί δικάσιμος για το γεγονός ότι δεν είχε άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα