Πάσχα στην Αττική: Ανάρπαστες οι βίλες στις παραλιακές περιοχές – Πού κυμαίνονται οι τιμές

Πάσχα στην Αττική: Η πληρότητα για τις διακοπές του Πάσχα έχει ξεπεράσει το 80%

Πάσχα στην Αττική: Οριστική είναι η απόφαση για την απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων το Πάσχα. Έτσι, οι Αθηναίοι αλλά και γενικότερα όσοι ζουν και εργάζονται σε αστικά κέντρα. Δεν θα μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους.

Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει σε αύξηση των κρατήσεων σε προορισμούς εντός Αττικής. Τα ακίνητα με βραχυχρόνια μίσθωση Airbnb έχουν γίνει ανάρπαστα και οι τιμές έχουν ανέβει εξαιρετικά.

Σε όλα τα παράλια της Αττικής, σε Βάρκιζα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσο, Σούνιο, Πόρτο Ράφτη και Λαύριο οι κρατήσεις είναι πολλές.

Μιλώντας στο newsbeast.gr, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) Ανδρέας Χίος ανέφερε «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μονοκατοικίες και βίλες σε όλο το παραλιακό μέτωπο». Μάλιστα η πληρότητα έχει ξεπεράσει το 80%, ενώ αναμένεται να φτάσει στο 100% τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, «Οι ημέρες που επιλέγουν για τη ”μίνι” απόδρασή τους οι Αθηναίοι είναι από τη Μεγάλη Παρασκευή έως τη Δευτέρα του Πάσχα».

Αυτές είναι οι τιμές για κρατήσεις σε βίλες και μονοκατοικίες για διακοπές Πάσχα σε περιοχές της Αττικής

Σύμφωνα με τον κ. Χίο, οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με το ακίνητο. Έτσι, «Μία μονοκατοικία με 2,3 υπνοδωμάτια ξεκινά από τα 80 με 100 ευρώ και ανεβαίνει αναλόγως με τις παροχές που προσφέρει. Υπάρχουν βίλες που κοστίζουν από 1.000 μέχρι 1.200 ευρώ την ημέρα».

Όσο για το ποια σπίτια παρουσιάζουν την μεγαλύτερη ζήτηση, ο κ. Χίος σχολίασε «Οι περισσότεροι επιλέγουν ακίνητα τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από οκτώ άτομα και έχουν από τέσσερα και πάνω δωμάτια».

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο