Πάτρα lockdown: Σοκ με άτομα που ετοίμαζαν κορονοπάρτι στο παλιό Σανατόριο – Τους έπιασε η αστυνομία

Πάτρα lockdown: Δείτε και άλλα περιστατικά σπασίματος της καραντίνας

Πάτρα lockdown: Καθώς το τρίτο κύμα της κακοκαιρίας στη χώρα είναι σε εξέλιξη. Πολλοί είναι εκείνοι που δράττονται της ευκαιρίας να παρανομήσουν. Με την ελπίδα ότι οι αστυνομικές αρχές θα έχουν το νου τους μόνο στην κακοκαιρία και στην ομαλή κίνηση στους δρόμους. Μία ομάδα νεαρών αποφάσισε να ανέβει στα 650 μέτρα υψόμετρο ώστε να κάνει κορονοπάρτι.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω μία ομάδα 15 ατόμων. Που ήταν στη διαδρομή για το παλιό Σανατόριο στη Ζάστοβα Πατρών. Τα άτομα πιάστηκαν εξ΄ απίνης και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Πάτρα lockdown: 15 άτομα πήγαιναν για κορονοπάρτι στο Σανατόριο

Εκτός από το σπάσιμο του lockdown στην πόλη της Πάτρας, αντίστοιχα περιστατικά έλαβαν χώρα και στη Θεσσαλονίκη

Όχι ένα, αλλά δύο κορονοπάρτι έλαβαν χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης χθες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο πάρτι πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Νεάπολης. Ύστερα από έφοδο των αστυνομικών σε διαμέρισμα στις 23:30 το βράδυ, εντοπίστηκε ο 30χρονος διοργανωτής ο οποίος και συνελήφθη.

Ο 30χρονος θα πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι 9 υπόλοιποι συμμετέχοντες ξέφυγαν την ώρα που έκανε έφοδο η αστυνομία.

Το δεύτερο πάρτι πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Στις 3 τα ξημερώματα, αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα και συνέλαβαν τον 26χρονο διοργανωτή. Στον 26χρονο επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους 4 συμμετέχοντες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν