Πάτρα προσαγωγές: Πρόστιμα και τέσσερις προσαγωγές σε πάρτι αρραβώνων με 36 άτομα

Πάτρα προσαγωγές: Παρενέβη η αστυνομία σε πάρτι αρραβώνων στην Κάτω Αχαΐα

Πάτρα προσαγωγές: Απίστευτα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν ακόμα και εν μέσω lockdown. Υπάρχει δυστυχώς, αρκετός κόσμος που δεν μπορεί να κατανοήσει ότι βιώνουμε δύσκολες εποχές και η δημόσια υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο. Φαίνεται ότι ούτε και το lockdown είναι αρκετό για να σταματήσει κάποιους ανθρώπους από το να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους άλλους.

Αυτή τη φορά, η αστυνομία παρενέβη σε ένα παράνομο πάρτι αρραβώνων με τουλάχιστον 36 άτομα στην Κάτω Αχαΐα. Τα οποία δεν τηρούσαν τα μέτρα σχετικά με τη διασπορά του κορονοϊού.

Πάτρα προσαγωγές: Πρόστιμα και προσαγωγές σε πάρτι αρραβώνων

Δείτε αναλυτικά περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόστιμα και τις προσαγωγές που έγιναν σε πάρτι αρραβώνων της Πάτρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο τοπικό τμήμα τέσσερα άτομα, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου, ο οποίος κατηγορείται ως διοργανωτής της εκδήλωσης, για παράβαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Ακόμα, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για την διοργάνωση εκδήλωσης, καθώς και τέσσερα ακόμη πρόστιμα για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα