Πάτρα σοκ: 62χρονη γυναίκα έπεσε με το μηχανάκι μέσα σε φρεάτιο – Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της

Πάτρα σοκ: Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρείς τραυματισμούς

Πάτρα σοκ: Σοκ προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι στην πόλη της Πάτρας. Αφού μία 62χρονη γυναίκα έπεσε με το μηχανάκι της μέσα σε φρεάτιο στην οδό Πάργας.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να την απεγκλωβίσει. Και ύστερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempon24.news, η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφριά και δεν κινδυνεύει η ζωή της. Η γυναίκα φαίνεται πως δεν πρόσεξε τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο φρεάτιο.

Πάτρα σοκ: 62χρονη γυναίκα έπεσε με το μηχανάκι σε φρεάτιο

Πάτρα σοκ: 62χρονη γυναίκα έπεσε με το μηχανάκι σε φρεάτιο

Πέρα από το ατύχημα που προκάλεσε σοκ στην πόλη της Πάτρας, δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά σήμερα σε Μεταξουργείο και Λάρισα

Εκτός από το ατύχημα που ευτυχώς δεν είχε οδυνηρή κατάληξη στην Πάτρα, δυστυχώς δεν είχαν την ίδια τύχη δύο άνθρωποι σε Μεταξουργείο και Λάρισα.

Αρχικά, στο Μεταξουργείο εντοπίστηκε νεκρό στο δρόμο ένα 15χρονο αγόρι το οποίο έπεσε στο κενό από την πολυκατοικία που διέμενε. Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό το οδυνηρό γεγονός ερευνώνται από την αστυνομία. Το συμβάν έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα σήμερα.

Στη Λάρισα εκτυλίχθηκε μία τραγωδία, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ένας 50χρονος άνδρας μέσα στο φορτηγό του. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο στο προαύλιο γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στη Νίκαια Λάρισας. Η αστυνομία θα ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Πάτρα σοκ: 62χρονη γυναίκα έπεσε με το μηχανάκι σε φρεάτιο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo