Πάτρα: Σοκ με 17 άτομα που έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν χαρτιά σε καφενείο

by i-diakopes.gr

Πάτρα: Συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα από την αστυνομία

Πάτρα: Ακόμα ένα περιστατικό παράνομου «σπασίματος» της καραντίνας αλλά και συνωστισμού ατόμων έλαβε χώρα σήμερα. Συγκεκριμένα, το πρωί οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις στο κέντρο της Πάτρας. Καθώς εντοπίστηκνα 17 άτομα σε καφενείο να παίζουν παράνομα χαρτιά. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καφενείου καθώς και ο άνδρας ο οποίος πρόσεχε την είσοδο.

Στον έλεγχο που διενέργησαν οι αστυνομικοί στο εν λόγω καφενείο, εντόπισαν δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα, 569 μάρκες καθώς και 54 τράπουλες. Ακόμα, βρέθηκαν ένα τετράδιο με σημειώσεις για τα χρηματικά ποσά καθώς και 7.970 ευρώ σε μετρητά.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ στους συμμετέχοντας και στον άμδρα στην πόρτα πρόστιμο των 300 ευρώ.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια. Καθώς και για παράβαση σχετικά με τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Πάτρα: Εντοπίστηκαν 17 άτομα να παίζουν παράνομα χαρτιά σε καφενείο

Αντίστοιχο περιστατικό με αυτό στην πόλη της Πάτρας, έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο

Μόνο που αυτή τη φορά τα τρία άτομα που εντοπίστηκαν στο καφενείο έπαιζαν ζάρια. Σε έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν τρία άτομα σε καφενείο στο Ρέθυμνο να παίζουν ζάρια. Επίσης, συνελήφθησαν επτά ημεδαποί για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Ενώ στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβάσεις στη νομοθεσία περί παιγνίων και παραβάσεις για τη διασπορά λόγω κορονοϊού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα