Πένθος στο Αγρίνιο: Πέθανε η 56χρονη νοσηλεύτρια Θεοδώρα, ήταν μητέρα 2 παιδιών

Αγρίνιο: «Έφυγε» νωρίς η 56χρονη Θεοδώρα

Η 56χρονη Θεοδώρα «έφυγε» από τη ζωή, μετά από «άνιση» μάχη με την επάρατη νόσο. Ο θάνατος της άτυχης νοσηλεύτριας σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και έχει σκορπίσει τον θρήνο στην τοπική κοινωνία της Αβόρανης Αγρινίου.

Η γυναίκα εργαζόταν ως νοσηλεύτρια επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με τους συναδέλφους της να την αποχαιρετούν με ανάρτηση του Σωματείου Εργαζομένων στα κοινωνικά δίκτυα. Η εκπλιπούσα ήταν νοσηλεύτρια και εργάζονταν στο Νοσοκομείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τους συναδέλφους της να την αποχαιρετούν με μία ανάρτηση που εξέδωσαν στον λογαριασμό της σελίδας του Σωματείου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άλλη μια συνάδελφος έφυγε από τη ζωή σήμερα.
Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Δώρα».

Ήταν παντρεμένη με τον Βασίλη Κυλάφη και μητέρα δύο παιδιών. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο, δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πένθος στο Αγρίνιο: Πέθανε η 56χρονη νοσηλεύτρια Θεοδώρα, ήταν μητέρα 2 παιδιών

56χρονη Θεοδώρα: Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν την Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Η κηδεία της θα τελεστεί στη Νέα Αβόρανη, όπου και κατοικούσε, στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Παρασκευή, 24 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Αβόρανης.

Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 10.30π.μ. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα και θα τη συνοδεύσουν ο σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo