Πέρασε πάνω από το κεφάλι τους: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο όταν πέρασε ξυστά πάνω από ανθρώπους

by Εύα Ζαχαριάδη

Σκιάθος: Η τρομακτική στιγμή που αεροπλάνο περνάει ξυστά πάνω από ανθρώπους

Το αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στην Σκιάθο κάνει συνέχεια τον γύρο διαδικτύου. Ο λόγος είναι ότι αεροδρόμιο βρίσκεται δίπλα σε παραλία και οι προσγειώσεις γίνονται πολύ κοντά σε ανθρώπους.

Ενώ, ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το MEGA από προσθαλάσσωση αεροσκάφους στη Σαλαμίνα, την στιγμή που επιχειρούσε σε φωτιά στη Νέα Πέραμο.

Υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται δίπλα τους.

Πέρασε πάνω από το κεφάλι τους: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο όταν πέρασε ξυστά πάνω από ανθρώπους

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροσκάφος, Airbus και όχι ελικοφόρο, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να φύγουν από κάτω.

Σκιάθος: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μία από τις εταιρείες χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος και τον κόσμο που μόνο στη θέα του βίντεο δεν γίνεται να μην τρομάξεις.

Δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Πριν μερικές εβδομάδες μία τουρίστρια δελεάστηκε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα!

Νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου μια Βρετανίδα 61 ετών, έπεσε στο έδαφος από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει με σκοπό να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, την απογείωση ενός αεροσκάφους και από τον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo