Περιφέρεια Αττικής: Ξεκινούν την παραμονή Χριστουγέννων οι online εκδηλώσεις

Περιφέρεια Αττικής: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν στις 24 Δεκεμβρίου

Περιφέρεια Αττικής: Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε φέτος η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές, φέτος λόγω κορονοϊού όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γεμάτο από εκδηλώσεις το οποίο θα ξεκινήσει στις 24 Δεκεμβρίου στις 20:00 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιανουαρίου το βράδυ.

Οι παραστάσεις και οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Ενώ η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη για όλους. Kαι θα γίνεται είτε από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook είτε στο YouTube.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης

Ο κ. Γιώργος Πατούλης ανέφερε «Για τη Διοίκηση της Περιφέρειας και για εμένα προσωπικά, ακόμα και σε αυτή τη συγκυρία, ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά προτεραιότητα. Μια πραγματική ανάγκη, μια ανάσα από την στενάχωρη καθημερινότητα, μια ευκαιρία να δραπετεύσουμε, έστω και για λίγο. Έστω και με τη φαντασία μας, από τον – απαραίτητο για την προστασία της υγείας μας – εγκλεισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, η Περιφέρεια προσφέρει για την περίοδο των εορτών ένα πλούσιο διαδικτυακό πολιτιστικό πρόγραμμα, ελεύθερα διαθέσιμο για όλους τους πολίτες, ποιοτικό και πολυσυλλεκτικό. Συναυλίες από διάσημους και καταξιωμένους ερμηνευτές, αλλά και νέους και ταλαντούχους σε ένα ευρύτατο μουσικό ρεπερτόριο, παιδικές παραστάσεις. Αλλά και παραμύθια και θέατρο σκιών θα ζωντανέψουν στο σπίτι μας το πνεύμα των Χριστουγέννων, με την ευχή του χρόνου να απολαύσουμε τις γιορτές όλοι μαζί».

Περιφέρεια Αττικής: Από τις 24/12 ξεκινούν οι online εκδηλώσεις

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo