Περιστέρι: Σοκ με 26 άτομα που βρέθηκαν να παίζουν χαρτιά σε ψυχαγωγικό σύλλογο εν μέσω καραντίνας

Περιστέρι: Πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα

Περιστέρι: Ακόμα ένα περιστατικό παρανομίας έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην περιοχή του Περιστερίου εν μέσω καραντίνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίστηκαν συνολικά 26 άτομα να παίζουν χαρτιά σε ψυχαγωγικό σύλλογο παρά τις απαγορεύσεις μετακίνησης.

Σε αυτά τα 26 άτομα που βρέθηκαν στον ψυχαγωγικό σύλλογο χαρτοπαιξίας επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 7.800 ευρώ και πιο συγκεκριμένα πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα. Ακόμα, ύστερα από τον έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν 11 τραπέζια χαρτοπαιξίας, 9 εσωτερικές κάμερες, 6 εξωτερικές κάμερες. Όλες οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με καταγραφικό, χωρίς να είναι οι θαμώνες ενήμεροι.

Στα τρία άτομα που συνελήφθησαν, βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 14.000 ευρώ για παράνομη λειτουργία ψυχαγωγικού συλλόγου. Ενώ επιβλήθηκε επίσης 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Περιστέρι: 26 άτομα βρέθηκαν σε ψυχαγωγικό σύλλογο χαρτοπαιξίας

Εκτός από το περιστατικό παρανομίας στην περιοχή του Περιστερίου, χθες συνελήφθησαν 8 άτομα στο Μελεβίζι Κρήτης για τυχερά παιχνίδια

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν στο Δήμο Μαλεβιζίου στην Κρήτη. Τα εν λόγω άτομα συμμετείχαν σε συνάθροιση για τυχερά παιχνίδια εν μέσω καραντίνας. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ. Από τον έλεγχο της αστυνομίας προέκυψαν τα εξής ευρήματα. Στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχαν 1.495 ευρώ, έξι ζευγάρια κύβοι καθώς και δύο καταγραφικά μηχανήματα.

Στους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον ιδιοκτήτη πρόσιμο 3.000 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα