Πέθανε 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας στον Έβρο ενώ εκτελούσε υπηρεσία – Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις

by Τόνια Τζαφέρη

38χρονος λοχίας: “Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση μας έρχεται από τον μακρινό Έβρο και τα σύνορα της χώρας, όπου ένας επιλοχίας έχασε ξαφνικά την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Πιο αναλυτικά τον θάνατο ενός ΕΠΟΠ Επιλοχία σε ηλικία 38 ετών την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία σε μονάδα του Έβρου ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ο άτυχος επιλοχίας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σουφλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πέθανε 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας στον Έβρο ενώ εκτελούσε υπηρεσία – Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Η ξαφνική και έντονη αδιαθεσία του 38χρονου πριν καταλήξει στην πύλη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος επιλοχίας εκτελούσε υπηρεσία πύλης στο στρατόπεδο του Προβατώνα στον Έβρο το βράδυ της Τετάρτης όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως κλήθηκαν οι δύο γιατροί που εκτελούσαν υπηρεσία ενώ αμέσως κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς του στρατοπέδου,ο άτυχος 38χρονος στρατιωτικός κατέληξε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ως πιθανότερη αιτία θανάτου θεωρείται η ανακοπή καρδιάς ωστόσο θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021, o ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ) Κ.Π, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα του Έβρου, έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός Στρατοπέδου. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν