Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη επίσκεψη της συζύγου του και το επεισόδιο με τους φύλακες

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Επεισόδιο στις φυλακές με τη σύζυγό του

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του Φιλιππίδη, όταν η γυναίκα του Ελπίδα, τον επισκέφθηκε στις φυλακές. Από την πρώτη στιγμή, η σύζυγος του και ο γιος του, βρίσκονται στο πλευρό του. Μπορεί να μην βρίσκονται κοντά του, αλλά τώρα είχε την δυνατότητα να τον επισκεφθεί και φυσικά ήταν εκεί, στις φυλακές Τριπόλεως για να τον συναντήσει.. Η σύζυγός του άλλωστε από την πρώτη στιγμή έχει δείξει ότι τον στηρίζει, μαζί με τον γιο τους. Και δεν τον έχουν εγκαταλείψει στιγμή.

Πιο αναλυτικά, ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στις φυλακές Τρίπολης όταν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη Ελπίδα Νίνου, τον επισκέφτηκε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Επεισόδιο στις φυλακές με τη σύζυγό του

Φιλιππίδης και Νίνου συναντήθηκαν με τον ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, να την κοιτάει μέσα στα μάτια και να ζητά να την αγγίζει. Όμως απαγορεύεται στις φυλακές οι κρατούμενοι να αγγίζουν τους επισκέπτες και έγινε… χαμός.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντέδρασε έντονα επειδή δεν τον άφηναν να αγγίξει τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν άφηνε την Ελπίδα Νίνου να φύγει και ο σωφρονιστικός υπάλληλος ενημέρωσε πως έπρεπε ν΄αποχωρήσει.

Πέτρος Φιλιππίδης: Επεισόδιο στις φυλακές με τη σύζυγό του

To κελί του Πέτρου Φιλιππίδη

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ενώ βρισκόταν από την περασμένη Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Στο ίδιο κελί παραμένει επίσης προφυλακιστέος ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης. Που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Οι δύο «πρωταγωνιστές» του ελληνικού #MeToo θα μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους. Καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές δεν διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα