Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε στα χέρια του γιου του μέσα στη φυλακή

by Τόνια Τζαφέρη

Στη φυλακή βρέθηκε κάτω από άκρα μυστικότητά και ο γιος του.

Ο ηθοποιός μετά την παραπομπή του σε δίκη για τρεις κακουργηματικές πράξεις απάντησε μέσω του δικηγόρου του στην πρωινή εκπομπή του Mega «Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα»

Το δικαστικό συμβούλιο δέχεται πώς οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον ηθοποιό δεν έχουν κανένα ίδιον όφελος και δεν επιδιώκουν δημοσιότητα και άλλα οφέλη ενώ μιλούν μόνο για πραγματικά γεγονότα και για τις πράξεις του ηθοποιού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε στα χέρια του γιου του μέσα στη φυλακή

Η συνάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον γιο του

Στις φυλακές Τρίπολης και μάλιστα στον ίδιο θάλαμο βρίσκονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Οι δύο κρατούμενοι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Τον Δημήτρη Λιγνάδη επισκέφθηκε ο αδερφός του, Γιάννης, στις 27 Οκτωβρίου, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει πιο μοναχικός σε σύγκριση με τον Λιγνάδη. Πρόσφατα τον επισέκφτηκε η σύζυγός του, ενώ στη φυλακή βρέθηκε κάτω από άκρα μυστικότητά και ο γιος του. Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία πληροφορία σχετικά με το εάν έχουν επαφές ακόμα, ο γιος Φιλιππίδη, που είναι επίσης ηθοποιός και παίζει σε σήριαλ της ΕΡΤ, βρέθηκε και αυτός πριν λίγες ημέρες στη φυλακή για να δει τον πατέρα του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε στα χέρια του γιου του μέσα στη φυλακή

Πληροφορίες λένε, πως στη συνάντηση το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Φιλιππίδης κατέρρευσε στα χέρια του γιου του!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν