Πέτρος Φιλιππίδης τέλος: Οριστικό μπλόκο από όλα τα κανάλια στις σειρές του

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέο χτύπημα για τον φυλακισμένο ηθοποιό

Πέτρος Φιλιππίδης: Και άλλο χτύπημα περιμένει τον Φιλιππίδη ενώ εκείνος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Τριπόλεως.

Πιο αναλυτικά «πόρτα» από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, θα μπορούσε κανείς να πει, πως τρώει ο φυλακισμένος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Φαίνεται πως μετά τις καταγγελίες σε βάρος του, τα κανάλια αποσύρουν τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

O ηθοποιός απομακρύνθηκε από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων. Και τώρα κανάλια τον «διαγράφουν» και από την ταινιοθήκη τους. Καθώς έχουν πάρει κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τονίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές σειρές που προβαλλόταν συχνά σε επανάληψη.

Όπως έχει γίνει γνωστό η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διαγράφουν από παντού - Τέλος από τα κανάλια

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση έχει συνέπειες και για όσους συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης. Διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo