«Πηγασάκι μας»: Οι φίλοι του αποχαιρετούν στην κηδεία του τον 6χρονο που έσβησε ξαφνικά πέφτοντας από μπαλκόνι

by Newsroom i-diakopes.gr
«Πηγασάκι μας»: Οι φίλοι του αποχαιρετούν στην κηδεία του τον 6χρονο που έσβησε ξαφνικά πέφτοντας από μπαλκόνι

6χρονος Πάτρα: Τον αποχαιρετούν οι φίλοι του

Με πόνο και θλίψη, οι γονείς, τα αδερφάκια του, η Σωτηρία και η Μυρτώ, και οι φίλοι του θα αποχαιρετήσουν αύριο τον 6χρονο Κώστα, το μικρούλη μαχητή, που πάλεψε γενναία αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις βαριές εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, έχοντας πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πάτρα.

Χάρισε ζωή σε 4 παιδάκια ο 6χρονος από την Πάτρα

«Να είσαι δυνατός, να σώσεις άλλα παιδάκια» με αυτά τα λόγια που κρύβουν το μεγαλείο ψυχής, αποχαιρέτησαν οι γονείς του τον 6χρονο Κωνσταντίνο και πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, χαρίζοντας δώρο της ζωής σε συνανθρώπους μας.

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης οργάνων ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί. Η καρδιά και το ήπαρ μεταφέρθηκαν στην Ιταλία, οι οφθαλμοί στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι νεφροί στην Αθήνα. Με το παράδειγμα και τη στάση τους, οι γονείς του 6χρονου, παρά το ψυχοφθόρο της διαδικασίας, δίνουν ζωή μέσα από τον θάνατο του παιδιού τους.

Οι φίλοι και συμπαίκτες του μικρού Κωνσταντίνου στην ποδοσφαιρική ομάδα της καρδιάς του που έπαιζε, τον Πήγασο Μπεγουλακίου, έστειλαν ένα συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη τους. Όπως αναφέρουν και στην ανάρτηση “Κωνσταντίνε μας…Πηγασάκι μας…Φόρεσε τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια, τις επικαλαμίδες σου, την φανέλα της ομάδας μας του Πήγασου γιατί ο Θεός σε ήθελε να παίζεις στα γήπεδα του Ουρανού… Αγγελούδι μας…Ήσουν γενναίος και αγωνίστηκες μέχρι τελευταία στιγμή… Δεν το χωράει ο νους μας… Σαν ήρωας χάρισες ζωή σε άλλο κόσμο που τόσο είχε ανάγκη… Πέτρο και Κατερίνα τα λόγια περισσεύουν κ τα μάτια στερεύουν… Αύριο, εμείς οι προπονητές σου, η διοίκηση και οι αθλητές του Πήγασου, θα μαστε κοντά σου μικρέ μας να σε αποχαιρετήσουμε… Γιατί θεέ μου…”

Η ανάρτηση τη ομάδας του 6χρονου από την Πάτρα

ΣΗΜΕΡΑ (11/03) ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Προφήτη Ηλία Οβρυάς θα τελεστεί η κηδεία του 6χρονου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Νέου Σουλίου Πατρών.

Προτεινόμενα