Πιλότος σύζυγος Καρολάιν: «Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με σχόλια και υπόνοιες»

Πιλότος σύζυγος Καρολάιν: «Δεν έχω δύναμη για σχόλια»

Πιλότος σύζυγος Καρολάιν: Δεκατρείς ημέρες μετά την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την Ελλάδα και οι δράστες ακόμη να βρεθούν. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αλλά ευελπιστούμε πως η αστυνομία και η δικαιοσύνη, θα βρει τους αδίστακτους κακοποιούς.

Ολα δείχνουν ότι οι δράστες γνώριζαν πολλά. Όχι μόνο για το ζευγάρι και το σπίτι της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Αλλά και για το πώς θα κινούνταν στην περιοχή. Πώς θα προσέγγιζαν τη μεζονέτα. Πώς θα έφευγαν χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς ή να καταγραφούν από κάποια κάμερα

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώνουν ότι τόσο τα ίχνη DNA που βρέθηκαν στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, όσο και τα στοιχεία από τα στίγματα των κινητών εκείνη τη νύχτα δεν εισέφεραν πολλά στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών.

Ταυτοποίηση γενετικού υλικού δεν υπήρξε. Αποτυπώματα δεν βρέθηκαν και έτσι η λίστα σεσημασμένων μένει αναξιοποίητη.

Το μόνο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ, είναι το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν. Βάσει της περιγραφής που έχει δώσει στις καταθέσεις του ο 32χρονος σύζυγός της.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος ο Χαράλαμπος είπε μεταξύ άλλων: «Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω».

Με το σκίτσο του πιο βραχύσωμου και γεροδεμένου εκ των τριών εισβολέων. Η λίστα των υπόπτων περιορίζεται σε 30-40 άτομα, από 150 που ήταν αρχικά.

Οι δηλώσεις του πιλότου και συζύγου της Κάρολαιν

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρώ την κόρη μου. Κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη». Ανέφερε για τη δύσκολη περίοδο μετά την εισβολή των κακοποιών στο σπίτι της οικογένειάς του και την άγρια δολοφονία της  Καρολάιν.

Όσο για τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που βάζουν και τον ίδιο στο κάδρο των υπόπτων. Δηλώνει ότι δεν έχει τη δύναμη να ασχοληθεί με τέτοιου είδους υπόνοιες.

«Σας λέω από άνθρωπο σε άνθρωπο ότι δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», αρκέστηκε να πει.

Πέρα από τα λιγοστά στοιχεία προς αξιοποίηση (DNA, στίγματα κινητών, υλικό από κάμερες κ.ά.), οι αστυνομικοί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα εμπόδιο. Καθώς, δεν υπάρχει το παραμικρό αναφορικά με τη διαφυγή των τριών κακοποιών. Ούτε αυτόπτες μάρτυρες υπάρχουν ούτε κάποια καταγραφή ή άλλη πληροφορία για το «δρομολόγιο» επιστροφής στην «έδρα» τους (πιθανότατα κάπου στη δυτική Αττική).

«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την αστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος. Είτε ταυτοποιημένος είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί».

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο