Ποινή «βόμβα » για τον πρώην αστυνομικό της βουλής

by Paraskevi Nakou
Ποινή «βόμβα » για τον πρώην αστυνομικό της βουλής

Σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη, 80 έτη και 3 μήνες (εκτιτέα τα 25) καταδικάστηκε ο πρώην αστυνομικός της Βουλής για σωρεία κακουργηματικων πράξεων που διέπραξε σε βάρος των παιδιών του.

Παράλληλα, το δικαστήριο επέβαλε στον 46χρονο και χρηματική ποινή 13.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία των δικαστών, ο πρώην αστυνομικός της Βουλής βίαζε κατ´ εξακολούθηση τα παιδιά του και τη μητέρα τους. Κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, πορνογραφία, πρόκληση ενδοοικογενειακών σωματικών βλαβών και βίας και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, ενώ αθωώθηκε για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Αθώα κατά πλειοψηφία (5-2) η μητέρα των παιδιών, λόγω αδυναμίας αντίληψης του αδίκου, λόγω συνδρομής σημαντικού διλήμματος.

Μετά την απαγγελία της απόφασης η 35χρονη είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη και πάλι δημόσια».

Συγγενείς της που βρισκόντουσαν στην δικαστική αίθουσα ξέσπασαν σε κλάματα

Ο 46χρονος άκουσε την απόφαση χωρίς να αντιδράσει. Στη συνέχεια με προτροπή του συνηγόρου του αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα μην περιμένοντας να ακούσει την απόφαση επί της ποινής. Όμως, η πρόεδρος διέταξε να οδηγηθεί ο καταδικασθείς εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου, ώστε να δηλώσει ο ίδιος ότι ο συνήγορός του αποχώρησε και πως δεν έχει κάποιο αίτημα.

Το δικαστήριο απέρριψε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου, το οποίο είχε ζητήσει ο πρώην αστυνομικός.

Ανατριχίλα! Αυτή είναι η επιθυμία της μητέρας του Γιώργου Μαζωνάκη για την κηδεία του – Πώς θα τον ντύσουν

«Γιώργο έφυγες νωρίς»: Δάκρυσε ο Ρέμος στην συναυλία του – Το τραγούδι του Μαζωνάκη που είπε και οι «μπηχτές»

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Γιάμαλη-Πατούλης: «Έχετε στήσει ένα ωραίο δικαστήριο και δεν ακούτε τίποτα»

Τα ψηφιακά πειστήρια καίνε την γιατρό: Πήρε φωτογραφία τον Μαζωνάκη χωρίς τις αισθήσεις του επάνω στο μηχάνημα και…

Πολύ μεγάλος σεισμός τώρα στη χώρα μας

Προτεινόμενα