Πολάκης: «Τα μέτρα κατά των αντιεμβολιαστών καταπατούν την ελευθερία»

by Τόνια Τζαφέρη

Πολάκης: Έκανε την παρέμβαση του και επιτέθηκε κατά των νέων μέτρων

Πολάκης: Είναι γνωστός για την έντονες διαφωνίες και διαμάχες του. Ενώ δεν διστάζει να προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του. Αυτήν την φορά, αφορμή στάθηκαν τα νέα μέτρα, τα οποία γίνονται όλο και περισσότερα και αφορούν του ανεμβολίαστους. Μπορείς να δίνουν προνόμια στους εμβολιασμένους, αλλά εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς, πως οι μη εμβολιασμένοι όχι απλά μένουν στο περιθώριο. Αλλά στερούνται βασικές ελευθερίες.

Έτσι λοιπόν τη διαφωνία του με τα μέτρα ενίσχυσης του υποχρεωτικού εμβολιαστικού προγράμματος. Εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζοντας ότι καταπατούν το δικαίωμα της ελευθερίας.

Πολάκης: Έκανε την παρέμβαση του και επιτέθηκε κατά των νέων μέτρων

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής προχώρησε σε σχολιασμό του διαγγέλματος του πρωθυπουργού όπου ανακοινώθηκαν τα μέτρα που θα ισχύουν για τους μη εμβολιασμένους και προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν αναλυτικότερες τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του κόμματός του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη

«Κύριε Μητσοτάκη η ελευθερία μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 17 και 18 αιώνα και τις αστικές του 20ου. Είναι αυθύπαρκτο αξίωμα της ανθρώπινη ύπαρξης και έτσι καταγράφεται στα Συντάγματα. Δεν είναι προνόμιο το οποίο το ορίζει την εφαρμογή και εύρος του. Εσείς ο πρωθυπουργός ως ελέω θεού μονάρχης του Μεσαίωνα. Το χθεσινό διάγγελμα-μήνυμα διχασμού προωθεί κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό. Κανει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια. Και είναι η απέλπιδα προσπάθεια να καλύψετε την καταστροφική πορεία της πανδημίας με τους 13,5 χιλ θανάτους με τους 8 χιλ θανάτους εκτός ΜΕΘ και οι 6 χιλ θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν φέρνατε τα φάρμακα που σας είπαμε. Αυτά για το ένα – μηδέν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo