Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια – Η στιγμή που Ουκρανός πατέρας αναγνωρίζει on air τα νεκρά παιδιά του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πατέρας από την Ουκρανία αναγνωρίζει τα νεκρά παιδιά του

Η δημοσιογράφος του CNN  Έριν Μπέρνετ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από Ουκρανό πολίτη, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του και τα παιδιά του κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία.

Σε λυγμούς ξέσπασε η παρουσιάστρια του CNN ακούγοντας την ιστορία του Σέρχι Περεμπγίνις, ο οποίος έχασε τη γυναίκα και τα παιδιά του που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την Ουκρανία και το έμαθε… μέσω Twitter.

Η δημοσιογράφος αφού τον συλλυπήθηκε για την «αβάσταχτη απώλεια του» ρώτησε τον Σέρχι Περεμπγίνις αν κατάφερε να θάψει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Ο Ουκρανός απάντησε ότι κατάφερε να πάρει τα πτώματα αφού πρώτα οδήγησε για τρεις μέρες, έφτασε στην περιοχή που βρίσκονταν η οικογένειά του και βρήκε νεκρό ακόμα και τον σκύλο τους.

Σύμφωνα με τους New York Times και την Washington Post, όσο ο Περεμπγίνις, φρόντιζε τη μητέρα του στην ανατολική Ουκρανία, η γυναίκα του προσπάθησε να διαφύγει με τα παιδιά εκτός Ουκρανίας.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά προσπάθησε να διαφύγει

Η δημοσιογράφος έπειτα τον ρώτησε για την τελευταία τους συνομιλία το βράδυ πριν σκοτωθεί η γυναίκα του. «Ήταν την ημέρα που ήδη δεν είχαν νερό, ηλεκτρισμό, αέριο και συζητήσαμε – τις μίλησα το βράδυ, αν και εκείνη την ώρα οι επικοινωνίες είχαν ήδη καταρρεύσει. Αλλά κατάφερα να της μιλήσω και να την πείσω να φύγει» ανέφερε ο Ουκρανός.

Έπειτα περιέγραψε τα περιστατικά που οδήγησαν την οικογένειά του στο θάνατο. «Την τελευταία στιγμή, το κονβόι με το οποίο σχεδίαζε να ταξιδέψει, βομβαρδίστηκε και δέχτηκε πυρά. Παράτησε το αυτοκίνητο και έφτασε με τα πόδια μέχρι τη γέφυρα, προσπαθώντας να διαφύγει πεζή».

Ήταν παντρεμμένοι για 23 χρόνια ενώ το 2012 παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά σε εκκλησία, καθώς ήθελαν να πάρουν την ευλογία. «Ήταν ευχάριστος άνθρωπος, ήταν οικονομική διευθύντρια σε μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία» λέει ο Σέρχι και συμπληρώνει «Περνούσαμε πολύ χρόνο σαν οικογένεια. Αγαπούσαμε το ποδήλατο και τον χειμώνα το σκι, και αγαπούσε τόσο την κηπουρική στη ντάτσα μας».

Ήταν η στιγμή που η παρουσιάστρια ρώτησε τον Σέρχι για τα παιδιά του, όταν δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο πατέρας εξήγησε πως μέσω γεωεντοπισμού προσπαθούσε να μένει ενήμερος για την κατάσταση της οικογένειάς του και παρατήρησε το πρωί του θανάτου τους. «Παρατήρησα ότι ο γεωεντοπισμός μεταξύ Κιέβου και του σημείου που βρίσκονταν ήταν ασυνήθιστος. Και έπειτα 20 λεπτά αργότερα, το τηλέφωνό της μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο. Σε ένα νοσοκομείο στο Κίεβο. Υποψιάστηκε ότι κάτι πήγε λάθος».

Ο Ουκρανός ζήτησε από τους φίλους του να πάνε στο νοσοκομείο ώστε να πάρουν πληροφορίες για την οικογένειά του και έτσι έμαθε τα τραγικά νέα. «Έπειτα είδα τη φωτογραφία στο Twitter, και αναγνώρισα τα παιδιά μου. Αναγνώρισα τα πράγματά τους και τα ρούχα τους».

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο