Πολλά δάκρυα: Έφυγε τόσο νωρίς

by Ioanna Themistocleous
Πολλά δάκρυα: Έφυγε τόσο νωρίς

Θρήνος για την Ξένια Ντόκου: Έφυγε από τη ζωή στα 43 της χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες από fanpage.gr, η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της Ξένιας Ντόκου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει θλίψη σε οικογένεια και φίλους, που θα συγκεντρωθούν για να την αποχαιρετήσουν στην τελευταία της κατοικία.

Πολλά δάκρυα: Έφυγε τόσο νωρίς

Η Ξένια Ντόκου άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Κρίστιαν – Νικόλαο Λίμμερ, καθώς και τους γονείς της, τα αδέρφια, ξαδέρφια και ανίψια της. Ο χαμός της σε τόσο νεαρή ηλικία έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά λύπη στην τοπική κοινότητα.

Τελευταίο Αντίο στην Ξένια Ντόκου

Η κηδεία της θα τελεστεί Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών στον Τύρναβο. Οι φίλοι και συγγενείς θα έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν τη σορό από τις 9:00 το πρωί, στο σπίτι της εκλιπούσας. Μετά την τελετή, ο καφές και το γεύμα θα προσφερθούν στο κυλικείο του κοιμητηρίου.

Η οικογένεια και οι κοντινοί της άνθρωποι αναμένεται να της αποδώσουν τις ύστατες τιμές σε μια τελετή που θα συνοδευτεί από έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σάλος: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αφροδίτη Μάνου μίλησε έτσι για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι 2 φωτογραφίες και το ένα βίντεο που δείχνουν νεκρό τον αγαπημένο τραγουδιστή!

Εξέλιξη σοκ: Σε ποιον έστειλε τη φωτογραφία του νεκpού Μαζωνάκη η Γάκα – Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία

Άγριο κράξιμο στην Δέσποινα Βανδή – Μαθεύτηκε ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Μαζωνάκη

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη – Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη

Προτεινόμενα