Πολυτεχνείο πρόστιμο: Έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι

Πολυτεχνείο πρόστιμο: Το λουλούδι που πήγε να αφήσει στο Πολυτεχνείο της στοίχισε ακριβά

Πολυτεχνείο πρόστιμο: Σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου είναι η επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Από το πρωί ήδη, η ΕΛ.ΑΣ έλαβε δρακόντεια μέτρα με περισσότερους από από 5.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός στο κέντρο. Καθώς και ελικόπτερα που θα επιτηρούν από ψηλά, drones και τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, οι γνωστοί «Αίαντες».

Δεδομένη είναι επίσης η ισχυρή αστυνομική παρουσία σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, σε πρεσβείες, σε δημόσια κτίρια, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Παράλληλα, υπάρχει και η απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 4 ατόμων που θα είναι σε ισχύ έως αύριο 18 Νοεμβρίου στις 21.00 το βράδυ.

Ωστόσο, μία γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Το πλήρωσε ακριβά μιας και η αστυνομία της έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη με τη γυναίκα που της υποβλήθηκε πρόστιμο γιατί πήγε να αφήσει λουλούδι στο χώρο του Πολυτεχνείου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Newsbeast.gr, η γυναίκα έφτασε με ένα λουλούδι στο χέρι μπροστά από τον πύλη του Πολυτεχνείου στην Πατησίων. Η ίδια εξήγησε σε δημοσιογράφους πως δουλεύει δίπλα και ότι βγήκε για περίπατο και άφησε ένα λουλούδι.

Οι αστυνομικοί την πλησίασαν, με την ίδια να τους εξηγεί ότι έχει στείλει μήνυμα (στον κωδικό 6). Πως φορούσε μάσκα και πως ήταν μόνη.

Οι αστυνομικοί της έλεγξαν τα στοιχεία, στο σημείο έφτασε περιπολικό και της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ.

Ρεπορτάζ και φωτογραφία από Newsbeast.gr

Related posts

Συναγερμός στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Καίγεται το εμβληματικό κάστρο του Χάρι Πότερ στην Οδησσό – Πέντε νεκpοί

Ανάσταση – Άγιο Φως: Πώς θα έρθει εφέτος στην Ελλάδα λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή