Πολυτεχνείο σταθμοί μετρό: Δείτε ποιοι σταθμοί πρόκειται να κλείσουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ στις 12.00

by i-diakopes.gr

Πολυτεχνείο σταθμοί μετρό: Θα υπάρξουν ακόμα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πολυτεχνείο σταθμοί μετρό: Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, στις 12.00 το μεσημέρι πρόκειται να κλείσουν οι εξής σταθμοί. Ομόνοια, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής. Οι συρμοί θα περνούν από αυτούς τους σταθμούς, χωρίς να κάνουν στάση.

Κλειστή είναι επίσης η λεωφόρος Πατησίων, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία, όπως Ομόνοια, Σύνταγμα, Προπύλαια, Κλαυθμώνος, Χαυτεία και Κάνιγγος.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ήδη από χθες Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ισχύουν τροποποιήσεις σε δρομολόγια τρόλεϊ. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη ενώ οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.

Πολυτεχνείο σταθμοί μετρό: Δείτε ποιοι σταθμοί θα κλείσουν στις 12.00

Εκτός από τους κλειστούς σταθμούς μετρό λόγω Πολυτεχνείου, δείτε επίσης και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε νευραλγικούς δρόμους της Αθήνας

Σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ θα είναι κλειστή η πρόσβαση από Ομόνοια έως Αλεξάνδρας ή Αγίου Μελετίου, από 08:00 έως 11:00 όταν καταθέτουν στεφάνια Πρόεδρος της δημοκρατίας, αντιπροσωπείες και επίσημοι.

Ανάλογα μέτρα ισχύουν και από Χίλτον έως κόμβο Θων (Αλεξάνδρας και Κηφισίας), Πάρκο Ελευθερίας. Οι πόρτες του Πολυτεχνείου αναμένεται να ανοίξουν λίγο μετά τις 8 το πρωί ενώ θα παραμείνουν ανοιχτές για περίπου 3 ώρες.

Γύρω στις 9:30 το πρωί θα γίνει κατάθεση στεφάνου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Τελευταία, θα παραβρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα