Πόσα κρούσματα σήμερα 11/11: Πληροφορίες λένε πως θα είναι πάνω από 3.000

Πόσα κρούσματα σήμερα 11/11: Προς νέο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων οδεύει η χώρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 11/11: Χθες ανακοινώθηκαν 2.384 νέα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Σοκαριστική ήταν και η αύξηση των διασωληνωμένων στα νοσοκομεία, μιας και αγγίζουν πλέον τους 263. Ακόμα, υπήρξαν 41 νέοι καταγεγραμμένοι θάνατοι, με τους θανάτους να είναι 866 συνολικά.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 652 νέα κρούσματα ενώ ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς οι πληροφορίες για τα σημερινά κρούσματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι απίθανο να δούμε σήμερα να ξεπερνώνται τα 3.000 ημερήσια κρούσματα.

Πόσα κρούσματα σήμερα 11/11: Φημολογείται ότι θα είναι πάνω από 3.000

Είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν νέα αυστηρότερα μέτρα στη Θεσσαλονίκη κρίνοντας από το πόσα κρούσματα αναμένονται σήμερα 11 Νοεμβρίου στη χώρα

Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ξεπεράσουμε το χθεσινό «μαύρο» ρεκόρ των 41 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την covid-19. Ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθούν περισσότερα από 3.000 κρούσματα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση δέχθηκε εισήγηση να λάβει άμεσα τα παρακάτω μέτρα στη Θεσσαλονίκη:

  • κλείσιμο νηπιαγωγείων και δημοτικών
  • απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ
  • περιορισμό των μετακινήσεων μέσω SMS στο 13033

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με στοιχεία του ΑΠΘ, η θετικότητα στην πόλη αγγίζει το 32%, ενώ υπάρχει μεγάλη διασπορά στην κοινότητα και το σύστημα υγείας βρίσκεται στο «κόκκινο». Σημειώνεται ότι η θετικότητα προκύπτει από το ποσοστό θετικών τεστ κορονοϊού επί του συνόλου των διεξαχθέντων ελέγχων για τον ιό στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σχεδόν 1 στους 3, δηλαδή, από όσους εξετάστηκαν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα