Προετοιμάζεται μόνος του ο Αναγνωστόπουλος: Το «κόλπο» που σπάει τα ισόβια και τον βγάζει νωρίτερα εκτός φυλακής

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο δολοφόνος βρήκε άρθρο περί ελαφρυντικών

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT, είναι χωρίς δικηγόρο εδώ και μήνες. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και μετά από ενδελεχή μελέτη νομικών, ο δολοφόνος βρήκε το άρθρο 84 περί ελαφρυντικών καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Βόμβες» από τον πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, κάθως δηλώνει ότι γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς έκανε λόγο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών πίσω από τη δολοφονία της κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Μετά τους ισχυρισμούς του για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πως έχει βάλει στόχο να «σπάσει» τα ισόβια στο Εφετείο. Ο πιλότος θεωρεί πως βρήκε νομικό «παραθυράκι» για να βγει σε λιγότερα χρόνια από όσα προέβλεπε η καταδίκη του.

Ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της Καρολάιν «καρφώνει» τη μητέρα του Αναγνωστόπουλου, η οποία θεωρεί ότι ο γιος της είναι αθώος και είναι θύμα πλεκτάνης.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Χωρίς δικηγόρο εδώ και μήνες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι χωρίς δικηγόρο εδώ και μήνες και μετά από ενδελεχή μελέτη νομικών, βρήκε το άρθρο 84 περί ελαφρυντικών καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο ελαφρυντικό στοχεύει σε αναβολές του Εφετείου για να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυλακή δείχνοντας άριστη διαγωγή. Ενώ στην αντίπερα όχθη, οι δικηγόροι της οικογένειας της Καρολάιν γνωρίζοντας την στρατηγική αυτή και που αποσκοπεί έχουν καταθέσει αίτημα για επίσπευση του Εφετείου.

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το αγόρι μου είναι αθώο»

«Ενας παράγοντας που με ενοχλεί είναι η στάση της Γεωργίας, της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Είναι η ακλόνητη πίστη της στην αθωότητα του γιου της. Παρόλο που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης με ομόφωνη ετυμηγορία από τρεις τακτικούς και τέσσερις λαϊκούς δικαστές, είναι πεπεισμένη για την αθωότητά του. Τα λόγια της προς εμένα τη μοναδική φορά που της μίλησα ήταν “το αγόρι μου είναι αθώο θα δεις, μια μέρα θα βγει η αλήθεια”» είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στον ΑΝΤ1.

«Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από το περιεχόμενο των επιστολών που έγραψε όταν ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού πριν τη δίκη του, μία προς εμένα και τη Σουζάνα και μία προς εκείνη. Στις επιστολές εξηγεί πως ενεπλάκη σε μια συμμορία διακίνησης ναρκωτικών και όταν θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τη συμφωνία τους, απείλησαν να σκοτώσουν την Καρολάιν και τη Λυδία. Η Γεωργία πλέον αρνείται ότι έλαβε την επιστολή της, αλλά όταν της μίλησα ήταν προφανές ότι το περιεχόμενο των επιστολών ήταν πανομοιότυπο. Δεν θέλω η εγγονή μου να μεγαλώσει με κάποιον που συνεχώς της λέει ότι το άτομο που δολοφόνησε τη μητέρα της είναι αθώο και έχει φυλακιστεί άδικα» πρόσθεσε.

Πατέρας Κάρολαιν Κράουτς: «Η Λυδία θα μπορούσε να ζήσει μία ζωή με πολλά προνόμια»

«Η Λυδία θα μπορούσε να ζήσει μία ζωή με πολλά προνόμια, με την Ντόνα και την οικογένειά της. Εχει προσαρμοστεί όμορφα στη ζωή με τη νέα της οικογένεια. Για τα παιδιά της Ντόνα είναι απλώς η μικρή τους αδερφή, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τη φροντίζουν όπως φροντίζουν τον μικρό αδερφό τους. Αυτό είναι ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον για να μεγαλώσει, από το να μεγαλώνει με ηλικιωμένους παππούδες, είτε από την πλευρά της μητέρας, είτε από αυτή του πατέρα. Αν και αγαπώ την όμορφη μικρή μου εγγονή, αναγνωρίζω ότι πρέπει να έχει μία μητέρα παρόμοιας ηλικίας με την αποθανούσα μητέρα της και ούτε η Σουζάνα και εγώ, ούτε οι παππούδες από την πλευρά του πατέρα μπορούν να της το προσφέρουν αυτό», είπε κλείνοντας ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Related posts

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη δύο νεαρών στην παραλιακή

Έγραψε 4 λέξεις στην τελευταία σελίδα: Ανατριχιάζει το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης, η αποκάλυψη της δασκάλας της

Δείτε Πόσο ρεύμα καίει ο ανεμιστήρας δαπέδου και ο ανεμιστήρας οροφής και Πόσο ρεύμα καίει το κλιματιστικό