«Προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου – Θέλω μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη»: Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη

by Τόνια Τζαφέρη

Πατέρας Άλκη: “Με βοήθησε όλη μου η οικογένεια και από όλους αυτούς έπαιρνα κουράγιο”

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον πόνο του πατέρα που χάνει το παιδί του με τόσο άδικο τρόπο και μάλιστα από την μια στιγμή στην άλλη. Για πρώτη φορά, ο συντετριμμένος πατέρας σπάει την σιωπή του.

«Αυτό το λίγο χρονικό διάστημα προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου», δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη. Ευτυχώς που η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν όρθιο αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμπληρώνει.

«Προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου – Θέλω μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη»: Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη

«Με βοήθησε όλη μου η οικογένεια και από όλους αυτούς έπαιρνα κουράγιο. Πήρα κουράγιο και από όλη την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστώ πολύ όλους. Εγώ δεν θέλω τίποτα παρά μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να πιαστούν όλοι οι ένοχοι και θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της», επισημαίνει ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη και προσθέτει:

Περισσότερα λόγια από τον πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη

«Θα είναι καλό γι’ αυτά τα άτομα που έκαναν αυτή την πράξη να πάρουν την ποινή που τους αξίζει. Θέλω ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει ένα γεγονός ένωσης όλων των φιλάθλων, όλων των ομάδων. Πρέπει να σπάσει το απόστημα μέσα στον αθλητισμό, θέλω να θεραπευτεί, οι ηγέτες αυτής της χώρας να βρουν το φάρμακο και όλοι μαζί ενωμένοι να το θεραπεύσουμε», υποστηρίζει.

«Προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου – Θέλω μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη»: Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη

Αναφερόμενος στον Άλκη, τονίζει πως ήταν σεβάσμιο και αγαπητό παιδί και στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα ενότητας, λέγοντας: «Κι εγώ είμαι Άρης και ο Άλκης μου ήταν Άρης. Αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Ολυμπιακός, είμαι και Παναθηναϊκός. Είμαι Νέα Δημοκρατία, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι Ελληνική Λύση, είμαι ΚΙΝΑΛ, είμαι αριστερός, είμαι και δεξιός. Συμφωνώ με όλους και διαφωνώ με όλους. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα προς όλους. Όλοι μαζί να θεραπεύσουμε αυτό το απόστημα», καταλήγει ο πατέρας του 19χρονου.

Πηγή: newsit.gr – Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo